324379001

3. ETAP RAYLI SİSTEM TEST SÜRÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3. ETAP RAYLI SİSTEM TEST SÜRÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ABB Başkanı Muhittin Böcek ve CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları, 3. Etap Raylı Sistem Projesi Yenidoğan-Müze durakları arasındaki hatta tramvay aracı ile ön kontrol test sürüşü gerçekleştirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ev sahipliğinde yapılan Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı’na katılan Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanları, yapımı tamamlanan 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin ön kontrol test sürüşünü yaptı. 

BAŞKAN BÖCEK VATMAN KOLTUĞUNA OTURDU

Büyükşehir Belediye Başkanları, ASAT karşısındaki Yenidoğan Durağı’ndan başlayan test sürüşüne spor kıyafetleri ile katıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tramvay aracının vatman koltuğuna geçerek, konuk büyükşehir belediye başkanları ile birlikte Yenidoğan Durağı- Dumlupınar Bulvarı- Akdeniz Üniversitesi- Meltem- Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi ve Müze Durağı arasındaki güzergahta başarılı bir test sürüşü gerçekleştirdi.

HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ

Güzergah boyunca konuk belediye başkanlarına 3. Etap Raylı Sistem Projesi ile ilgili bilgi veren Başkan Böcek, göreve gelir gelmez geçmiş dönemden kalan projenin tamamlanması yönünde talimat verdiğini belirterek, “Antalya halkının yararına olacak projeleri devam ettirdik. 3. Etap Raylı Sistem Projesi de ASAT, Otogar, Adliye, Akdeniz Üniversitesi, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi gibi önemli bir hat üzerinde bulunuyor.

Üniversite öğrencilerimiz için,  hastane halkımız için çok önemli Antalyaspor stadyumumuz da var. Nostalji tramvayı ile birleştirdik. Test sürüşleri devam edecek sonrasında da halkımızın kullanımına sunacağız. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Antalyalı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanları da Başkan Böcek’e projenin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

TEST SÜRÜŞLERİ DEVAM EDECEK

Müze Durağı’nda son bulan test sürüşünün ardından CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi tarafından varyant üzerinde kurulan canlı çerçevede hatıra fotoğrafı çektirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Yenidoğan- Müze durakları arasında tramvay aracıya ön kontrol test sürüşlerinin bir süre daha devam edeceği bildirildi. 



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu