324379001

AK PARTİ MURATPAŞA HAZIR

AK PARTİ MURATPAŞA HAZIR

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir; ?Ülkemiz de bizde halk oylamasına hazırız? dedi

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir; ?Ülkemiz de bizde halk oylamasına hazırız? dedi. Başkan Bozdemir teşkilat olarak çok azimli çalıştıklarını kaydetti. Başkan Bozdemir; ?Genel çerçevede kampanyamız 25 Şubat itibarıyla başlayacak.

Biz kampanya sürecini başlamasını beklemiyoruz. Muratpaşa İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde mahallelerimizi gezmeye devam edeceğiz. Geçen hafta Başbakanımız Binali Yıldırım, toplu açılış törenine geldi.

Antalya´da yerel yönetimler şurasını gerçekleştirdik. Belek´te bütün AK Partili belediye başkanlarının katılmış olduğu belediye başkanları toplantısı gerçekleştirdik.

Yapılan çalışmalarımızı, Antalya´mızın önümüzdeki süreçteki referandum kararını, referandum hazırlıklarını, hem de Türkiye genelindeki yapılan hazırlıkları, Antalya´da yerel yönetimlerin düzenlemiş olduğu belediye başkanları toplantısında gündeme getirdik? dedi.

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir, referandum sürecine ilişkin açıklamalarda da bulunarak, ?Öncelikle referandumda ? Evet´ diyoruz. Kararımızın Muratpaşa İlçe Teşkilatı olarak da ?Evet´ olduğunu ilan ediyoruz. ?Evet´ kararımızla birlikte saha çalışmalarına başladık.

Saha çalışmalarına ilçe teşkilatı olarak, bugün başlamadık, daha öncesinde başlamıştık. Referandum sürecinin gündeme geldiği, meclis oylamalarının başladığı tarih itibarıyla saha çalışmalarımız devam etti.

Haftanın 2 veya 3 günü sahalarda, mahallerimiz de, esnaf ziyaretlerimizde, ev ziyaretlerimizi, hasta ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bende sürekli olarak sahalardayım. Bugüne kadar Muratpaşa ilçemizde 20 mahallemizi ziyaret ettik ?diye konuştu.

Referandum çalışma kitapçıklarının da kendilerine ulaştığını kaydeden Başkan Bozdemir,; ?Kitapçıklarımızdan önce, ilçe yönetimi bilgilendirme toplantısı yaptık. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızda 18 maddenin ne olduğunu, neler olması gerektiğini, içeriğinde neler yer aldığını anlatıyorlar.

Referandumun gündemde manipüle edildiği gibi tek adam olmadığını, bundan sonraki süreçte sorgulanabilen, yargılanabilen Cumhurbaşkanı olduğunu noktasında bilgilendirme toplantısı yaptık. Bunun haricinde de sahada çalışacak ekiplerimize yönelik geçtiğimiz haftalarda Muratpaşa ilçe binamızda kişisel eğitim programı gerçekleştirdik.

Buradaki arkadaşlarımıza, mahalle yönetimlerimize, mahalle teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarına, etkili iletişim tekniklerini anlattık. Sahada neler yapabileceklerini, ne gibi sorunlarla karşılaşabileceklerini, nasıl davranış sergilemeleri gerektiği noktasında eğitim, bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik ?şeklinde konuştu.

Mahalle toplantılarında, referandum sürecine yönelik bilgilendirme yapan eğitici hatiplerin olduğunu ifade eden Bozdemir şöyle devam etti: ?Üye kayıt çalışmalarımız, teşkilat çalışmalarımız da devam ediyor. Hatiplerimiz öncelikle mahalle yönetimindeki arkadaşlarımıza bilgilendirme yapıyorlar.

Bunun haricinde de ev ziyaretlerinde, mahalle toplantılarında, vatandaşlarımızı bilgilendiriyorlar. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız da kendi görev ve sorumlulukları çerçevesinde faaliyetlerine devam ediyorlar. Bugüne kadar hep mazlumun yanında olduk.

Parti olarak, siyasi düşünce olarak, bizim içinde en önemli olan mazlumun yanında olmaktır. Mazlumların, mağdurların umudu olmak için çalışıyoruz. Muratpaşa ilçemizin mahallerinde bulunan mağdur aileleri tespit ediyoruz.

Mağdur ailelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında teşkilat olarak elimizden gelen desteği sağlıyoruz. İhtiyaç sahibi olan insanlara ulaşmak, mağdur olanlara yardım etmek, dertli insanlarla dertlenmek bizim için en önemli iştir? diyerek sözlerini noktaladı.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu