324379001

AK PARTİ MURATPAŞA TEŞKİLATINDAN AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

AK PARTİ MURATPAŞA TEŞKİLATINDAN AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Muharrem ayı nedeniyle teşkilat binası altında ?Aşure Günü´ etkinliği düzenlendi. AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir ev sahipliği yaptığı etkinliğe, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Milletv

Etkinlikte konuşan AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer; ?Bu ay, paylaşmanın, şükretmenin, bereketin, birlik ve beraberlik içerisinde olmanın adıdır. Asırlardır bu coğrafyada bir ve bütün olarak yaşıyoruz. Bizim varlığımızın temeli, sevgi ve hoşgörü üzerine kurulmuştur.

Dolayısıyla biz, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı sonsuza dek sağlam tutmak zorundayız. Sevgi ve kardeşliğin en güzel yaşandığı aylardan birisi de içerisinde bulunduğumuz Muharrem ayıdır. Bu ayın ayrı bir önemi de var. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım.

Antalya´da burada olduğu gibi her gün, her kesimden vatandaşımızla buluşuyoruz. Önceliğimiz vatanımızın esenliğe ulaşmasıdır. Türkiye´miz mazlum milletler için adeta huzur denizidir ve bizim bunu devam ettirmemiz için çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

Başkan Sümer ayrıca; ?Devletimize sahip çıkan, bu uğurda canını veren şehitlerimize rahmet diliyoruz. İnşallah 15 Temmuz ruhunu millet olarak Antalya´mızda da yaşatmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak, Muharrem ayı vesilesiyle bir hayır yapalım, aşuremizden vatandaşımıza tattıralım istedik.

Ülkemizin en çok birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu zamanlardan geçiyoruz. Birliği beraberliği, kardeşliği arttıracak her türlü etkinliğin faydalı olacağını düşünüyoruz. Birliğimizi korumak, şehitlerimize borcumuzdur? diye konuştu.

/resimler/2017-10/9/1841095280202.jpg


Sümer´in ardından görüşlerini dile getiren AK Parti Milletvekili Gökçen Enç; ?Başkanımız konu ile ilgili söylenmesi gereken her şeyi zaten çok güzel özetledi. Ben de bu güzel günde burada Muratpaşa teşkilatımızın mensuplarıyla beraber olmaktan dolayı son derece mutluyum.

Yüce Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Kardeşlik duygularının pekiştiği bu günde tüm Antalya halkına selamlarımı iletiyorum? dedi.

Son olarak organizasyona ev sahipliği yapan AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Bozdemir; ?Ben bugün bu güzel organizasyona katılan teşkilat mensuplarımıza, Muratpaşalı dostlara çok teşekkür ediyorum? dedi.

Muharrem ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu belirten Başkan Bozdemir; ?Bu vesileyle çam sakızı çoban armağanı misali, vatandaşlarımıza ve Muratpaşalı hemşerilerimize aşure ikram ettik. Rabbim hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi bozmasın, muhabbetimiz her zaman aşure tadında olsun" dedi.



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu