324379001

AK PARTİLİ DEMİR; ?RAMAZAN BİR´LİKTİR, BEREKETTİR, GÜZELLİKTİR?

AK PARTİLİ DEMİR; ?RAMAZAN BİR´LİKTİR, BEREKETTİR, GÜZELLİKTİR?

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir Ramazan-ı Şerif ayının milletimize, İslam âlemine ve insanlığa barış, sevgi ve huzur getirmesini diledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir Ramazan-ı Şerif ayının milletimize, İslam âlemine ve insanlığa barış, sevgi ve huzur getirmesini diledi.

Mesajında rahmet, bereket ve af kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek bir Ramazan ayına daha girildiğini belirten AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir; "Sayısız nimet ve güzelliğin yağdığı bu kutlu ay aynı zamanda, çağrısıyla her dönemde insanlığı aydınlatan, zulmü sona erdirerek hakkı ve hakikati hakim kılan Kur´an-ı Kerim´in de indirilmiş olduğu mübarek bir aydır.

Bu kutlu ayın, bu bereket ayının, bu güzellik ayının İslam dünyasındaki zulümlerin bitmesine, hakkın hakim kılınmasına, zulmün ve sömürünün sona ermesine vesile olmasını temenni ederek ´Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan´ diyoruz" diye konuştu.

Ramazan ayının, Müslümanlar için, paylaşma ve yardımlaşma açısından fırsat olduğunu dile getiren Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ramazan Ayı Kur´an Ayıdır. Rahmet, fazilet ve günahlardan arınma ayıdır.

Bu kutlu ayda gönül dünyamızı bütün kardeşlerimize açarak, huzur ve mutluluğa vesile olmak hepimiz için büyük bir kazanım ve bahtiyarlık olacaktır. Ramazan´ın rahmet ikliminde hep birlikte kardeşliği solumalıyız.

Demir ayrıca; ?Sosyal hayatta huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı, şeytanların zincirlere vurulduğu, af, mağfiret ve bereket mevsimi Ramazan Ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir.

Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış, hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır? dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir ayrıca; ?Ben´ merkezli düşüncelerden arınarak ´Biz merkezli düşüncelerle kimsesizlerin kimsesi olmalıyız. İnsanın yalnızca zor durumda iken değil, hayatın her anında ilgi ve desteğe, uzatılacak bir ele, gönül alıcı bir söze, içten bir tebessüme ihtiyacı vardır.

Aç ve yoksulların halinden anlıyor olmamız, açla ve yoksullara bir yardım elini uzatmadığımız sürece bize dönen bir faydası olmayacaktır. Unutulmamalıdır ki, yoksulluk sadece varlığın yok olması değildir. Yoksulluk aynı zamanda içimizdeki merhamet, şefkat ve hoşgörü gibi insani değerlerin de yok olması demektir.

Filistin´de, Kerkük´te, Halep´te, Bağdat´ta, Bayır Bucak´ta, Urumçi´de, Somali´de, Arakan´da ve dünyanın neresinde olursa olsun baskı, zulüm ve şiddet altında olan, mazlum ve mağdur durumdaki kardeşlerimize maddi-manevi desteklerimizi daha da artırmalıyız.

Kendisi için istediğini kardeşi için de istemek, kendisi için istemediğini onun için de istememek müminin vazgeçilmez ahlaki bir değer olduğunu her zaman hatırımızda tutmalı ve ona göre davranmalıyız. Bizlere düşen görev, Ramazan´ın o maneviyatından en güzel şekilde istifade etmek, rutin bir hale dönüştürmemek olmalıdır.

Başı rahmet, ortası merhamet, sonu ise cehennemden azad olan, mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim.

Bu mübarek ayın özellikle İslam coğrafyasında akan kanın ve gözyaşının durmasına, ülkemizdeki terör belasından kurtulmamıza vesile olması en büyük dileğimizdir.

Bu vesileyle Ramazan Ayının, ülkemize ve İslam Alemi´ne hayırlar getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ediyorum? ifadelerini kullandı.



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu