324379001

AK PARTİLİ HASAN DEMİR ZİYARET TURUNDA

AK PARTİLİ HASAN DEMİR ZİYARET TURUNDA

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir temayül yoklaması öncesinde teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Teşkilatı´nın kurucularından olan ve üç dönem Kepez Belediye Meclis Üyeliği görevi yapan AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir temayül yoklaması öncesinde teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Elmalı, Finike ve Demre´de ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Demir 17 yıllık siyasi tecrübesini TBMM´nde kullanmak ve Antalya halkına en iyi hizmeti verebilmek için yola çıktığını dile getirdi.

Elmalı ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Başkaya ve ekibiyle bir araya gelen AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir, Başkaya ve yönetiminden yapılacak olan temayül yoklamasında destek istedi.

Siyasete AK Parti saflarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başladığı dile getiren Demir; ?Ülkemizi aydınlık yarınlara getireceğine gönülden inanıp yola çıktığımız Cumhurbaşkanımızla 17 yıldır yol ve dava arkadaşlığı yapmak, bu kutlu davaya hizmet etmek benim için çocuklarıma ve aileme bırakacağım en büyük miras olacaktır. Her şey bu necip millet için? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Mustafa Başkaya; ?Değerli dava arkadaşım Hasan Demir siz Kepez Belediyesi meclis üyeliğiniz döneminde çok başarılı işlerin altına imza attınız. Biz inanıyoruz ki partimizin üst yürütme organları size bu kutsi görevi layık görürse TBMM´nde bizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz.

Allah çıktığınız yolda yar ve yardımcınız olsun? dedi. Bir sonraki durağı Demre olan AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir, burada da Demre İlçe Başkanı Ünal Arıkan´la bir araya geldi. Yapılacak temayülde ilçe başkanı Arıkan ve ekibinden destek isteyen Demir, ülkeye hizmet yolunda bütün tecrübelerini var gücüyle kullanacağını ifade etti.

AK Parti Demre İlçe Başkanı Arıkan da; ?Bugüne kadar Kepez halkına üstün hizmetlerde bulundunuz, siyasette artık çok bilgili ve tecrübelisiniz. Ümit ediyoruz ki, Allah nasip eder de Ankara´ya giderseniz orada da çok başarılı işlerin altına imzanızı atacaksınız? diye konuştu.

Demir günün son ziyaretini ise AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ´a gerçekleştirdi. Burada kalabalık bir gurup tarafından karşılanan Demir Başkan Aladağ ve ekibiyle sohbet etti. AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir´i adeta bağrına basan Finike teşkilatı Demir´e başarılar diledi. Partililerle bir süre sohbet eden Demir; ?Antalya´mız her şeyin en iyisine, en güzeline layık.

Bizlerde siyasetteki tecrübelerimizi artık bundan sonra Ankara´da kullanmak için bir yola çıktık. İnşallah Antalyalı hemşerilerimizin de desteğiyle çok güzel işlerin altına imzalar atacağız. Bize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum? dedi. 

Demir´in ardından söz alan Başkan Aladağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ?Davamıza hizmet etmek için yolan çıkanlar bizim için çok kıymetlidir, çok değerledir, çok özeldir. Hasan Bey´de çok sevdiğimiz bir büyüğümüz, hatta bir buçuk yıl burada görev yapmasından dolayı hemşerimizdir. Burası Hasan Bey´in adeta ikinci bir evi gibidir.

Kendisi gerçek bir dava adamıdır ve teşkilatımızın içinden çıkmıştır. İnşallah çıktığı yolda da başarılı olacaktır, biz ağabeyimize sonuna ve sonsuza kadar destek vereceğiz. Ben kendisine başarılar diliyorum? diyerek sözlerini noktaladı.     



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu