324379001

AK PARTİLİ TUBA ÇOKAL VURAL GÖZ TARAMASI YAPTI

AK PARTİLİ TUBA ÇOKAL VURAL GÖZ TARAMASI YAPTI

Gaziler Aile Yaşam Merkezi, bölge sakinlerini sağlık hizmetleriyle buluşturmaya başladı. AK Parti’nin doktor milletvekili Tuba Vural Çokal, aile yaşam merkezinde Gaziler Mahallesi sakinlerine yönelik göz sağlığı taraması yaptı

Kepez Belediyesi, Gaziler Aile Yaşam Merkezi’ni, şehit ve gazilerin hatıralarına ithafen, söz verilen tarihte 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 106. Yıl dönümü ve Şehitlerimizi Anma Günü'nde hizmete açtı. Kütüphane, kurs merkezleri, belediye hizmet birimleri ile spor tesislerinin bulunduğu sosyal tesiste, aile hekimliği birlikte haftanın bir gününde diyetisyen, psikolog ve aile danışmanlığı hizmeti verilecek. Gaziler Aile Yaşam Merkezi, açılışın hemen ardından da bölge sakinlerini sağlık hizmetiyle buluşturdu. 

Doktor önlüğünü giydi, vatandaşın gözlerini kontrol etti 

AK Parti Antalya Milletvekili ve göz doktoru Tuba Vural Çokal, açılışına katıldığı Gaziler Aile Yaşam Merkezi’nde, bölge sakinlerine göz sağlığı hizmeti verdi. Milletvekili Çokal, açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra doktor önlüğünü giyerek, sosyal tesisinde oluşturulan göz polikliniğinde Gaziler Mahallesi sakinlerinin göz muayenesini gerçekleştirdi.  AK Parti Milletvekili Çokal,  Kepez Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, 48 vatandaşa göz sağlığı hizmeti sundu.

Hem muayene etti hem de vatandaşı dinledi

Muayene ettiği vatandaşlarla sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen, not alan AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, “Gündoğmuş, Akseki ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz göz sağlığı taramasını Kepez’de sürdürdük. Vatandaşlarımızın, özelikle de yaşlılarımızın gözlerini kontrol ettim. Reçetelerini yazdım. Onları dinledim. Taleplerini not aldım.

Vatandaşlarımızın, Allah razı olsun, duasını almaya yönelik bu çalışmamızı sürdüreceğiz.  Hakan Başkan, Gaziler Mahallemize, kadınlarımızı, çocuklarımızı sağlık, eğitim ve sporla buluşturacak olan güzel bir eser kazandırdı. Kendisini tebrik ediyorum.  Göz sağlığı taraması katkılarından dolayı Kepez Belediyemize ve Antalya İl Sağlık Müdürlüğümüze de teşekkür ederim.” açıklamasını yaptı.

Çokal’dan Kepez’in sağlık yatırımlarına destek 

Başkan Hakan Tütüncü, doktoru ve şifayı Gaziler Mahallesi’ne getiren aile yaşam merkezinde ilk sağlık hizmetini, AK Parti Antalya Milletvekili ve göz doktoru Tuba Vural Çokal’ın verdiğini belirtti.  Gaziler Mahallesi, sakinlerine gün boyu göz sağlığı taraması yapmasından dolayı Çokal’a teşekkür eden Başkan Tütüncü,  “Milletvekilimiz Tuba Vural Çokal, ilçemize geldiğinde gönlümüzü şenlendiriyor, kalbimize dokunuyor.

Tuba Hanımın, yüreğindeki insan sevgisini, memleket sevgisini iyi biliyorum. Sayın milletvekilimizin, sağlık yatırımlarında bize ne kadar destek verdiğinizi bir kez daha ifade etmeliyim. Tuğba Hanım, bizim bu çalışmalarımızı Ankara'da bizimle birlikte adeta bir evrak memuru gibi takip etmeyi kendine büyük bir şeref addediyor. Kepezli hemşehrilerim adına kendisine teşekkür ederim.



ÇOCUKLARDA D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİNE DİKKAT

BÜYÜKŞEHİR'İN SAĞLIKÇILARI VATANDAŞIN HİZMETİNDE

KEPEZ BELEDİYESİ 'GEBE OKULU' FAALİYETE GEÇİYOR

BAŞKAN ÜMİT UYSAL COVİD- 19 HASTALAĞINI ATLATTI

KEPEZ BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIK RAPORU HİZMETİ

DR. ÇELİK'TEN ESTETİK ÖNERİLERİ

ÇOCUKLARDA ASPİRİN KULLANIMINA DİKKAT

MURATPAŞA ŞEFKAT MESAİSİNE DEVAM EDİYOR

MURATPAŞA'DA YORULAN ZİHİNLERE FİTNESS

KONESKOOP'UN AŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ VAR

KEPEZ'DEN 15 BİN HASTAYA FİZİK TEDAVİ HİZMETİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN YETİŞKİNLERE ÜCRETSİZ DİŞ TEDAVİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu