324379001

AK ADAY ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

AK ADAY ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Raziye Gök Aktaş ziyaretlerine devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Aday Adayı Raziye Gök Aktaş seçim ziyaretleri kapsamında Antalya İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Acar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk sözü alan Antalya İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Acar; Öncelikle zorlu ve meşakkatli bir yolculuk olan milletvekilliği aday adaylığınızın hayırlara vesile olmasını diliyor, medeni cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.

Bu güzel ülkeye ve Antalya'mıza hizmet etmek için bu yola çıkan kişilerin desteklenmesi, yüreklendirilmesi ve çıktığı yolculukta yardımcı olunması gerekir.

Bizler Antalya'ya hizmet etmek için yola çıkan kardeşlerimize sonsuz desteği verdiğimizi bilmenizi isteriz” dedi. Antalya'nın her geçen gün geliştiğine dikkat çeken Acar; Antalya bu ülkenin göz bebeği, Antalya bizim dışa açılan penceremiz ve bu güzel kent her geçen gün büyüyüp gelişiyor.

Bu gelişime ayak uydurmak, bu gelişime katkı koymak adına her alanda güzel çalışmalar yapılıyor. Milletvekilliği de Antalya'ya hizmet etmek için önemli bir mevki. Bu mevkideki kişilerin ehliyetli ve donanımlı olması, plan ve projeleriyle bu göreve soyunması gerekir.

Ben sizin bu göreve fazlasıyla layık olduğunu düşünüyor ve bu yolda size başarılar diliyorum” dedi. Acar'ın ardından konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Raziye Gök Aktaş; Biz bu yola Hak'kın rızasını kazanmak Antalyalı hemşerilerimize hizmet etmek için çıktık.

‘Niyet hayr, akıbet hayr' diye bir söz vardır ya, bizim işte aynı o hesap. Niyetimiz salih, niyetimiz hizmet, niyetimiz gelecek nesillere iyi bir Antalya ve ülke bırakmak.

Niyetin hayrolduğu yolda akıbetimizin de hayrolacağına gönülden inanıyor, güzel ve onore edici sözlerinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum” dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu