324379001

AKMEK ZİNCİRİ BÜYÜYOR

AKMEK ZİNCİRİ BÜYÜYOR

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, bu kez de Göksu Mahallesi´nde AKMEK´in açılışını yaptı.

Her hafta yeni bir AKMEK şubesi açılışı yapacağını duyuran Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, bu kez de Göksu Mahallesi´nde AKMEK´in açılışını yaptı.

Kepez Belediyesi´nin eğitim ve sosyal yaşamı güçlendirme birimi olan AKMEK´in (Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları) 8´inci şubesi, Göksu Mahallesinde açıldı. Her hafta yeni bir AKMEK şubesi açılışı sözü veren Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, bu sözünü bu hafta Antalya Hali yanındaki kurs merkezinin açılışını yaparak tutmuş oldu.


Kepez protokolü katıldı

Özellikle kadınlar olmak üzere çocuklar ve erkeklere talep edilen eğitimlerin verileceği şubenin açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, İlçe Emniyet Müdürü İlker Ekşi, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Özsoy ve Ramazan Alanay, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bölge insanının bahanesi kalmadı

Açılış konuşmasında vatandaşın ayağına eğitimi götürmek için tüm kurumların el ele verdiğini vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Vural, her hafta yeni bir eğitim kurumu açmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Burada 7´den 77´ye hayat boyu öğrenim için eğitim sağlanması için gerekliliklerin yerine getirildiğini belirten Vural, ?Artık buradaki bölge insanı, ?ben yeteneklerimi geliştirmek istiyordum´, ?şu mesleği edinmek istiyordum ama bana imkan tanınmadı´ diyemez artık.? dedi.

Hem eğitim hem sosyalleşme imkanı

Her hafta yeni bir eğitim kurumu açılışı yapmanın tarifsiz mutluluğu içinde olduklarını belirten Tütüncü ise, son derece modern ve güzel bir AKMEK şubesi açılışını gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini söyledi. Ağırlıklı olarak kadınlara, erkeklere ve özellikle sömestr ile yaz tatillerinde çocuklara eğitim veren bir kurum oluşturduklarını anlatan Tütüncü, ?Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle bu kurs merkezlerinde, vatandaşlarımıza hem meslek edinmelerini sağlıyoruz, hem de sosyalleşmesine imkanı veriyoruz.? dedi.

Göksu´da değişim rüzgarı

Göksu´nun her bakımdan yeni bir ufka doğru hareket eden bir mahalle olmaya başladığına değinen Tütüncü, mahallenin çeşitli altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla zenginleştiğini söyledi. Diğer yandan özel teşebbüsün de ortaya koyduğu yatırımlarla Göksuluların bambaşka günlere yürüdüğünü belirten Tütüncü, ?Göksu yeni belediyecilik hizmetleriyle sosyal yaşam atağında. Altınova Havalimanı yolunun açılacak olması, bu mahalleye ciddi katkı sağlayacak. Mahallenin hareketliliğini ve değerini arttıracak. Büyükşehir Belediyesi ile yaklaşık 25 milyon liralık bu yol, Korkuteli Kavşağına bağlanacak. Büyük plazalarla Göksu Mahallesi kentin önemli ticaret merkezlerinden biri haline geliyor. Yaptığımız yeni imar uygulamalarıyla da, buradaki konutların değerinin artmasını sağladık.? diye konuştu.



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu