324379001

AK PARTİ`DE İDDİALI VEKİL ADAYI

AK PARTİ`DE İDDİALI VEKİL ADAYI

AK Parti bu ülke insanın sorunlarını, sıkıntılarını en iyi bilen ve buna göre çözüm odaklı çalışan bir parti.


*Öncelikle Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) Antalya Milletvekili Aday Adaylığınız hayırlı olsun.
-Teşekkür ederim, bizde bu yola dua ile çıktık zaten. Umarım aday adaylığımız, ülkemiz ve Antalya'mız için hayırlara vesile olur.


*Raziye Gök Aktaş kimdir, bize biraz kendinizi tanıtır mısınız?
-Tabi ki memnuniyetle, ben 1976 yılında Antalya doğumdum. İlk, Orta, Lise öğrenimini Antalya'da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldum. Dünyanın en güzel kentlerinin başında gelen memleketim Antalya'da 2002 yılından itibaren Mali Müşavirlik, Hukuk ve Ceza Mali Bilirkişiliği yapmaktayım.

*Mesleğiniz ile ilgili faaliyetlerinizden bahseder misiniz? Yani mesleğinizle ilgili ne gibi faaliyetlerde bulundunuz?

-Bizim mesleğimizin içinde birçok kol var. Ben bu kollar içinde, Denetim, Muhasebe Standartları, Kurumsal Yönetim İlkeleri ve Finansal Yönetim, Sermaye Piyasası, Bankacılık, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Mevzuatı, İşletme Vizyonu ve Stratejik Planlama, İnsan Kaynakları ve Eğitim Planlaması, İletişim ve İnsan ilişkileri, Problem Çözme ve Karar verme Teknikleri, Hizmet Kalitesi, Müşteri İlişkilerinde mükemmellik, Halkla ilişkiler ve Uygulamaları üzerine eğitimler aldım ve bu alanlarda çalışmalar yürüttüm. Bunlara ek olarak ticarette mali ve hukuki sorumluluklarımız gereği geçmişten günümüze yasalarımız ve ticari düzen konularında özel sektör firmalarına, komitelere ve derneklere eğitimler verdim.

*Bildiğimiz kadarıyla MÜSİAD Antalya Şubesi Kadınlar Komisyonu üyeliğiniz de var.

-Evet, söylediğiniz gibi MÜSİAD Kadınlar Komisyonu üyesiyim. Aynı zamanda Yönet-De Yönetim ve Denetim Stratejileri Derneği üyeliklerim devam ediyor. Bugüne kadar birçok köşe yazım ve makalelerim çeşitli gazete ve dergilerde yayınlandı.

*Son dönemde kadınlarımız siyaset sahnesinde ciddi oranda aktif olarak yer almaya başladı, bu konuda neler söylerseniz?

-Biz her şeyden önce anneyiz, annelik dünyanın en zor sanatıdır. Annelik gibi bir işin altından kalkan kadınlarımızın siyasetin içinde çokça yer alması ülkemizin geleceği adına çok önemli. Türk kadını ne kadar fazla siyaset kulvarının içinde olursa, sorunlar daha kolay ve hızlı bir şekilde çözülür. Ben buna inandığım için siyaset yapmaya karar verdim.

*Neden siyaset yaptığınız öğrendik, peki neden AK Parti?

-En başta AK Parti milletin partisi. AK Parti Türk halkının ortak değerlerine sahip çıkan bir parti. AK Parti bu ülke insanın sorunlarını, sıkıntılarını en iyi bilen ve buna göre çözüm odaklı çalışan bir parti. AK Parti mazlumun hakkını koruyan, bu ülke insanına en iyi hizmeti vermeyi kendine şiar edinmiş bir parti. AK Parti hem içerde hem dışarıda ülkenin vizyonunu en üst seviyeye çıkartmak, insanımızın geçmişte yaşadığı birçok sorunu ve sıkıntıyı gelecekte yaşamaması için fert, fert her bireyi mutlu ve huzurlu yaşatmak için çalışan insanların hizmet ettiği büyük Türkiye'nin büyük partisi. AK Parti uzun isminde de yazdığı gibi adaletli ve kalkınmaya önem veren bir parti.

*Recep Tayyip Erdoğan yani Türkiye Cumhuriyeti'nin 12.ci Cumhurbaşkanı sizin için ne ifade ediyor?
Recep Tayyip Erdoğan bizim davamızın lideri. Bu partinin bu seviyelere gelmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamış, her şeyi ile davasına hizmet etmiş büyük bir dünya lideri. Bizim önümüzde bir ışık. Aslında sorunuza sayfalar dolusu cevap vermek mümkün ancak Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatmaya ne benim sözlerim nede sizin sayfalarınız yetmez. Bana göre Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin üzerine doğmuş bir güneş. Halkı için gece gündüz demeden çalışan dava lideri. Yani kısacası ülkemin Reisi Cumhuru.

*Antalya desek, Antalya için ne gibi projeleriniz var desek bize ne dersiniz?

Şimdi Antalya dedik mi orda bir duralım. Antalya dünyanın en güzel kenti. Ülkemizin batıya açılan penceresi. Muhteşem doğal güzelliklerinin yanında tarihi dokusuyla medeniyetlere ev sahipliği yapmış müthiş bir şehir. Antalya'mız aynı zamanda Turizm ve Tarımın başkentidir. Birçok uluslararası toplantı, kongre ve çalıştaya ev sahipliği yapan EXPO 2016 ve G20 zirvesi ile başlayacak olan sürecin devamında da dünyanın buluşma noktası. Antalya aynı zamanda tarıma ve hayvancılığa elverişli doğal yapısı ve endemik bitki türü bakımından zenginliği düşünüldüğünde hayvancılık ve hayvansal üretim konusunda da birçok aşama kaydetmesi gereken bir dünya cenneti.

*Projelerden bahsetsek.
-Tabi ki, bizim Antalya'mızın doğusundan batısına kuzeyinden güneyine her ilçesinde, her mahallesinde yapılacak projelerimiz ve hizmetlerimiz olacak. Şahsen bu güne kadar elde ettiğim tüm bilgi ve birikimle bu sürece katkı koymak en büyük hedefimdir. Bir kadın milletvekili adayı olarak kadın hak, eşitlik ve özgürlükleri konusunda bu güne kadar AK Parti'nin devam ettirdiği birçok projenin takipçisi olacağım. Kadınlarımız iş hayatında ve sosyal hayatlarında yaşadıkları problemlere çözüm üretmek için hazırladığım projelerimi hayata geçirmek için elimden geleni yapacağım.

*Son olarak neler söylemek istersiniz? Antalya halkına vermek istediğiniz bir mesajınız var mı?
-Ben şahsen, ülkemizin 2002 yılından bu güne gösterdiği gelişmenin mimarı olan AK Parti bundan sonra da milletimizin teveccühü ile hiç şüphesiz yoluna devam edeceğini, yeni Anayasayı hazırlayarak Türkiye'nin geleceğine yön verecek olan parlamentonun seçileceğine yürekten inanıyorum. İşte bu yüzden 7 Haziran 2015 seçimlerinin ülkemiz açısından önemi çok büyük. Yeni Türkiye yolunda 2023 hedeflerine azim ve kararlılıkla yürüdüğümüz bu süreçte milletvekilliği adaylığımın şahsım, Antalya ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

*Bizde bu röportajdan ve sorularımıza verdiğiniz samimi cevaplardan dolayı size çok teşekkür ediyor, aday adaylığınızın hem Antalya'mıza hem de ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu