324379001

AK PARTİLİ KARA'DAN BUHURCU'YA ZİYARET

AK PARTİLİ KARA

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Ertan Kara Fırıncılar Odası Başkanı Musa Kazım Buhurcu'yu ziyaret etti

Aday adaylığı sürecinde gezilerine devam eden AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Av. Ertan Kara Odası Başkanı Musa Kazım Buhurcu'yu ziyaret etti. Başkan Buhurcu ile bir süre sohbet eden Kara uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında Antalya ve Antalya halkının rahat ve huzurlu yaşaması için çalıştığını dile getirdi.

Geçmiş yıllardan günümüze gelindiğinde Türk halkının gelişen dünyaya ayak uydurup yaşam standartlarının yükseldiğinin altını çizen Kara; Son 10-12 yıl baz alındığında Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarının ülkemize rahatı ve huzuru getirdiğini görmek mümkün.

AK Parti iktidarında vatandaşımız artık daha iyi şartlarda yaşamını idame ettiriyor. Davamızın Lideri Tayyip Erdoğan ve ekibi geçmişi enflasyon, pahalılık, terör gibi sorunlarla boğuşmaktan bitap düşmüş halkımıza rahat bir nefes aldırmıştır ve hedeflerini 2013 hatta 2073 olarak belirlemiştir.

Bizde bu hedeflere katkı koymak için ateşten bir gömlek olan milletvekilliğine soyunduk. Bu anlamda Antalya halkından, esnafımızdan ve sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini de kaydeden Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Av. Ertan Kara; Bugün biz çıktığımız bu kutlu yolda Allah nasip ederde Antalya'nın vekili olursak esnafımızın sorunlarını aşması konusunda gerek Ankara'da gerekse Antalya'da var gücümüzle çalışacağımızın sözünü size ve esnafınıza veriyoruz.

Bu anlamda adaylık sürecimizde hem sizden hem de Antalya esnafından destek bekliyoruz” dedi. Kara'nın konuşmalarının ardından söz alan Antalya Fırıncılar Odası Başkanı Musa Kazım Buhurcu; Biz ekip olarak her yere yetişmeye her esnafımızın sorununu çözmeye gayret ediyoruz. Bugün bizin bizleri ziyaret etmesi de bizim için memnuniyet verici.

Biz Fırıncılar Odası olarak Antalya'nın içinden gelmiş, halkımızı ve esnafımızı tanıyan kişilerin bizi yönetmesini canı gönülden arzu ederiz.

Esnafımızın sıkıntılarını çözemediğimiz yerde Ankara'da bizleri bir telefon kadar yakın vekillerin olması da en büyük arzumuz. Ben Fırıncılar Odası Başkanı olarak sizlere çıktığınız bu zorlu yolda başarılar diliyorum. Allah gönlünüze göre versin. Şansınız ve yolunuz açık olsun” dedi.  



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu