324379001

ANTALYA MÜFTÜLÜĞÜ´NDEN İYİLİK SOFRASI

ANTALYA MÜFTÜLÜĞÜ´NDEN İYİLİK SOFRASI

Antalya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi işbirliği ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığının katkılarıyla TOKİ Kapalı Spor Salonunda İyilik Sofrası adıyla İftar Programı düzenlendi.

İftar programına Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu, Türkiye Diyanet Vakfı Denetleme Kurulu Başkanı Mazhar Bilgin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri Birol Ekici, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Akdeniz Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ögke, Üniversitelerin Öğretim Üyeleri, Merkez İlçelerin Kaymakamları, Merkez İlçelerin Belediye Başkanları, Bölge Müdürleri, Daire Amirleri, İl Müftü Yardımcıları, Emekli İl ve İlçe Müftüleri, İlçe Müftüleri, Emekli Din Görevlileri, İl ve İlçe Müftülük personelleri, Şehit Aileleri, gaziler ve aileleri, İlimizde bulunan Suriyeli Mülteci aileler, Beyaz Baston Görmeyenler Derneği üyeleri, İşitme Engelliler derneği üyeleri, Mühtediler ve kimsesizlerden oluşan 800 kişi katıldı.

/resimler/2017-5/31/1633521829101.jpg


Antalya İl Müftülüğü İyilik Sofrası İftar Programı Kur´an-ı Kerim ve Ezanı Güzel Okuma Türkiye Birincisi Muratpaşa Camii İmam Hatibi irfan Keskin´in okuduğu Kur´an-ı Kerim ile başladı. Akabinde okunan ezanla davetliler oruçlarını açtılar.

Davetlilerin oruçlarını birlik ve beraberlik içinde açmalarından sonra kürsüye gelen Antalya İl Müftüsü Osman Artan yaptığı açılış konuşmasında, bu birlik ve beraberliğimizin, huzurumuzun hiç bozulmaması ve ömür boyu devam etmesi temennisinde bulunarak programa icabet eden misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Devamında kürsüye gelen Türkiye Diyanet Vakfı Denetleme Kurulu Başkanı Mazhar Bilgin Türkiye Diyanet Vakfının Yurtiçi ve Yurtdışında yapmış olduğu faaliyetleri anlattı.

Program Türkiye Diyanet Vakfı tanıtım videosunun gösterimi ve sonrasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Musiki Korosunun konserinden sonra sona erdi.



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu