324379001

ASMO´DAN ANLAMLI ETKİNLİK

ASMO´DAN ANLAMLI ETKİNLİK

ASMO´da ?Dinleti ve Masallarla Nostaljik Müzikli Tiyatro? etkinliği yapıldı

Düzenlenen gecede ilk olarak; kadın meslektaşlarımızdan oluşan Erbani grubu ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu saz ekibi eşliğinde meslektaşımız Burçin SÜLÜN TÜRKKAN, birbirinden güzel türkülerle mini bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Kadın meslektaşlarımız adına sahneye çıkan Melahat COŞKUN, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününün önemini, kadının toplumdaki olması gereken yerini ve kadına karşı yapılan eşitsizlik ve şiddeti anlattı.

Daha sonra programın açık konuşmasını yapan Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR; odamızın yaklaşık %35´inin kadın meslektaşlarımızdan oluştuğunu ve önümüzdeki dönemlerde başkanlık koltuğunda bir kadın meslektaşımızı görmek istediklerini söyledi. Yeni gelen meslektaşlarımıza bakıldığında, kadın meslektaşlarımızın hızla arttığını, bu mesleğe kadınların daha fazla emek verdiklerini gözlemlediklerini ve kadınların başkanlıkta dahil olmak üzere bu koltuklarda oturmayı hak ettiklerini dile getirdi.

Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR; ?bizler her yıl kadın meslektaşlarımıza 8 mart günü çiçek gönderiyorduk. Bu yıl Yönetim Kurulumuz ve kadın komisyonumuz ile bir karar aldık. LÖSEV ile protokol imzalayarak, kadın meslektaşlarımız adına LÖSEV´e bağış yaptık. Umarım ki bunu gelenekleştirerek her yıl yaparız. Faydalı olduğunu düşünüyoruz, umarım kadın meslektaşlarım bu kararımızdan memnun olmuşlardır? dedi.

Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR, bu etkinliği düzenleyen kadın komisyonu başkanı ve yürütme kuruluna, etkinliği hazırlayan Aynur SEYREK´e, sunumu gerçekleştiren Melahat COŞKUN´a ve emeği geçen bütün kadın meslektaşlarımıza teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Ardından sahneye çıkan çocuklar, hepimizin çocukluğuna damga vurmuş 3 masalı, farklı şekilde yorumlayarak canlandırdılar. Pamuk prenses ve yedi cüceler masalı ve kırmızı başlıklı kız masalı ile ormanlarımızın ve hayvanların korunması gerektiğini anlattılar. Rapunzel masalı ile de çocukların küçük yaşta gelin olmaması gerektiğini izleyicilere aktardılar.

Son olarak kadın meslektaşlarımız sırayla sahneye çıkarak, nostaljik müziklerden oluşan bir gösteri gerçekleştirdiler.

Etkinliğin sonunda kadın meslektaşlarımız hep birlikte sahneye çıkarak hayat bayram olsa şarkısını söyleyerek etkinliği sonlandırdılar



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu