324379001

BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN MİLLET KÜTÜPHANESİNİ İNCELEDİ

BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN MİLLET KÜTÜPHANESİNİ İNCELEDİ

BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN MİLLET KÜTÜPHANESİNİ İNCELEDİ

BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN MİLLET KÜTÜPHANESİNİ İNCELEDİ

        Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere şehrimize gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ‘Millet Kütüphanesi’ inşaatında incelemelerde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılarak Zafer Meydanı’nda yapımına başlanan ‘Millet Kütüphanesi’ inşasını gezdi. Başkanımız Zeybek, Bakan Yardımcısı Demircan’a ve Valimiz Yiğitbaşı’na Kütüphane çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

“SAHADA BAŞLAMIŞ İŞ BİTMİŞ İŞTİR”

2 kat bodrum olmak üzere teras ile birlikte toplam 6 kat olarak dizayn edilen Millet Kütüphanesi’nin Afyonkarahisar’a şimdiden hayırlı olmasını dileyen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan; “Sayın Başkanımıza şükranlarımızı iletiyoruz. Şehrin merkezinde, Kale manzaralı, mimarisi son derece güzel bir yapının inşasının başlamış olması çok kıymetli. Toplam 5 bin metrekare alanda hizmet verecek kütüphanemiz öğrencilerimiz ve aktivitelere ev sahipliği yapacak. Kısa zamanda hizmete açmak nasip olur. Sahada başlamış iş bitmiş iştir. Kazıklar çakılmış, hafriyatlar devam ediyor.  Şehrin dışında gösterişli binalar yapabilirsiniz ama şehrin merkezinde trafik akışının devam ettiği alanda böyle bir şeyi gerçekleştirmek hem güç hem de çok kıymetli. Başkanımızı tebrik ediyorum. Afyonkarahisar’ımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demir’e şükranlarını sunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise bu projenin hayata geçmesiyle birlikte gençlere daha ferah bir ortam sunulacağını kaydetti. Kütüphanenin genel durumu ile ilgili bilgiler de veren Zeybek Başkan, “Millet Kütüphanesi 2 kat bodrum ve teras kat olmak üzere 5 kattan oluşuyor. 4 bin 230 metre kare kapalı alana sahip kütüphanede çok amaçlı salon, çalışma odaları, atölyeler, eğlence salonları, oyun ve sergi alanları, çocuk eğitim alanı, teras kafeterya ile binlerce kitabın yer aldığı kütüphane bulunuyor. Şehrimizin en büyük kütüphanesi olacak Millet Kütüphanemizi kısa sürede hizmete açmayı planlıyoruz, şehrimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Millet Kütüphanesi’nin yapılacağı alandan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i makamına geçti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkanımız, konuklarıyla yakından ilgilendi. Ziyarette Başkanımız Belediyemizin şehrimizin tanıtımına yönelik yaptığı çalışmalara ilişkin Bakan Yardımcısı Demircan’a bilgiler veren Başkanımız, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haberin videosu için linki TIKLAYIN 

https://we.tl/t-dB4tyA5yAg


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu