324379001

BAŞARIYA BİRLİKTE UÇACAKLAR

BAŞARIYA BİRLİKTE UÇACAKLAR

Corendon Airlines, Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımının ana sponsoru oldu. İmza töreninde konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "1. ligden başlangıç yaptık. Mutlak hedefimiz, Sultanlar Ligi’ne yükselmek” dedi

Corendon Airlines, bu sezon Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nden mücadelesine başlayacak Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımının ana sponsoru oldu. Nirvana Cosmopolitan Otel’de düzenlenen imza törenine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Muratpaşa Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Yılmaz, voleybol şube sorumluları Sertaç Güngör ve Murat Şimşek’le birlikte yönetimi kurulu üyeleri katıldı. Törende, Emin İmen baş antrenörlüğündeki voleybol takımı da tam kadro yer aldı.

GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ

Törende konuşan Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, Corendon Airlines sponsorluğunun iletişim ve tanıtımı da kapsayan birçok boyunun bulunduğunu belirterek, “Sporda yeni bir iddiayı ortaya koyarken bir sponsorluktan öte gönül birlikteliği yaptığımız Codendon Airlines’ı bir kez daha yanı başımızda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sezon Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nden mücadelesine başlayacak iddialı bir takım oluşturduk. Amacımız, Sultanlar Ligi’ne çıkıp Antalya’mızı ve Muratpaşa’mızı en iyi şekilde temsil etmek” diye konuştu.

‘BU TAKIMA İNANIYORUZ’

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Karaer ise Antalya merkezli bir şirket olarak Antalya’da faaliyet gösteren bir spor kulübüyle daha iş birliği yapacak olmanın kendilerini gururlandırdığını söyledi. Karaer, “Özellikle kadın takımlarının tüm sponsorluklarımızın içinde çok özel bir yeri var. Bu iş birliklerimizin hem Türk sporunun gelişimi hem de çocuklarımızın sporla tanışması noktasında büyük öneme sahip olduğumuza inanıyoruz. Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımının Antalya’yı en üst seviyede temsil edeceğine dair inancımız tam. Tüm sporcularımıza 2021 – 2022 sezonu için başarılar diliyoruz” diye konuştu.

CORENDON AİRLİNES’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Uysal ise Muratpaşa’da kitle sporlarını yaygınlaştırmak, herkesin spor yapmasını sağlamak, amatör branşlarda faaliyet göstermek ve lokomotif olarak belirlenen spor branşında da üst düzey liglerde etkili olmanın temel perspektif olduğunu söyledi. Bu çerçevede Muratpaşa Belediyespor’un 20’ye yakın branşta faaliyetlerini sürdürdüğünü aktaran Başkan Uysal, gerek Türkiye’de gerekse Avrupa’da elde edilen başarıların ardından bu yıl itibariyle kadın hentbolundan kadın voleyboluna bir değişimi gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Kitle tabanı son derece geniş olan, halkımızın çok sevdiği, dünyada da çok başarılar elde ettiğimiz voleybolu, Antalya’ya yeni bir heyecan olarak yaşatmak istedik. 1. ligden başlangıç yaptık. Mutlak hedefimiz, Sultanlar Ligi’ne yükselmek. Bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum. Bizim hedefimiz, tüm mücadelemiz bu olacaktır. Takımımız dinamik, yaş ortalaması genç, iddialı bir takım.”

Corendon Airlines’ın alanında lider firmalardan bir tanesi olduğunu aktaran Başkan Uysal, “Böylesi kıymetli kuruluşlara sahip olmak şehir için, ülke için büyük şans. Üstelik o kuruluşlar, sporu, sanatı kısaca yaşamın bütün alanlarına çocuklarımızı da düşünen geniş bir vizyonla hayata bakıyor olmaları daha da büyük bir şans. Burada Corendon Airlines’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Başkan Uysal ve Yıldıray Karaer, sponsorluk anlaşmasına temsilen Corendon Airlines maket uçağına imzaladı. Tören, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.



BAŞKAN MUSTAFA YILMAZ "SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ"

BAŞKAN UYSAL; "AMATÖR SPORLAR SİHİRLİ DEĞNEKTİR"

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

KEPEZLİ ÜÇ YÜZÜCÜDEN YEDİ MADALYA GELDİ

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI DOKUMA-PARKTA

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA YOGA KURSU

MURATPAŞA'NIN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

KEPEZ TEK GOLLE ERKEN KUTLAMAYI KAÇIRDI

MURATPAŞA SULTANLAR LİGİ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

MURATPAŞA'NIN PLAY-OFF GURUBU BELLİ OLDU

E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ'DE BULUŞUYOR

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADI

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu