324379001

BAŞKAN ADAYI SARIKAYA İDDİALI KONUŞTU; ?GELECEK BİZİMLE GÜZEL GELECEK?

BAŞKAN ADAYI SARIKAYA İDDİALI KONUŞTU; ?GELECEK BİZİMLE GÜZEL GELECEK?

Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkan Adayı Mustafa Sarıkaya yaptığı açıklamada; ?Alanında her türlü tecrübeye sahip mesleği gerçek anlamda pazarcı olan ve pazarcılık yapan çok iyi bir ekiple gece gündüz demeden var gücümüzle pazarcı kardeşlerimiz için çal

Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkan Adayı Mustafa Sarıkaya yaptığı açıklamada; ?Alanında her türlü tecrübeye sahip mesleği gerçek anlamda pazarcı olan ve pazarcılık yapan çok iyi bir ekiple gece gündüz demeden var gücümüzle pazarcı kardeşlerimiz için çalışıyoruz, çünkü bizim esnafımız her şeyin en iyisine layık? dedi.

Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkan Adayı Mustafa Sarıkaya açıklamasında; ?Her gün yüzlerce pazarcımızla bir araya geliyoruz. Esnaflarımızın iyi gününde de, kötü gününde de hayatı beraberce paylaşıyoruz. Sevincimizi de acımızı da hep beraber yaşıyoruz. Ekip arkadaşlarımla birlikte sürekli halkımızla birlikteyiz ve birlikte olmaya da devam edeceğiz? dedi.

Sarıkaya ayrıca; ?Geçimini pazarcılık mesleğiyle temin edenlerin ve gerçekten pazarcılık yapanların sıkıntılarını çözebilmek için ve bu eksikliği kapatabilmek pazarcı esnaflarımızın ve diğer esnaflarımızın sıkıntılarını çözmek, yerel yönetimlerle aralarında köprü kurmak amacıyla yola çıktık. Antalya´nın ticari yaşamında yıllardır varlığımızı sürdürmekteyiz. Yılların verdiği bilgi ve birikimle ve pazarcı kardeşlerimizden aldığımız cesaretle oda yönetimine talip olduk.

Bölgemizde bulunan esnaflarımızın sorunlarını en iyi bilen esnaflar olarak hiç kimseye memleket veya iş kolu ayırmadan herkese eşit ve demokratik olarak zaman ayırmayı sorunları mahallinde çözmeyi kendimize ilke edindik.

Odaya mevcut üye arkadaşlarımla birlikte girmemiz halinde esnaflar için haftanın bir günü esnaf sıkıntılarını dinleme ve çözüme kavuşturma konusunda heyet oluşturularak çözüm süreçleri üretilmesine ayrılacaktır.

Odamıza kayıtlı üye arkadaşlarımızı her türlü teknolojiyi kullanarak değişen ve gelişen durumlardan haberdar edeceğiz. Gerek görülmesi halinde toplantılar düzenleyerek esnafımızla sık sık bir araya geleceğiz. Bunun yanında pazarcı esnafının yararına olmayan kanun değişikliklerinde platform oluşturularak ilgilileri göreve davet edeceğiz? dedi.

Sarıkaya sözlerini; ?Bizim en büyük gayemiz esnafımızın cebine her gün fazladan girecek 10 liranın takipçisi olmaktır. Bu kapsamda gerekli birimlerle iletişim halinde olup işportayı pazarlarımızdan tamamen kaldıracağız.

Oldukça genç ve dinamik olan aynı zaman yıllarını esnaflığa adamış arkadaşlarımızla bu yola çıktık. Çıktığımız bu yolda bize ve ekibimize desteğini esirgemeyen herkesten Cenab-ı Allah birlerce kere razı olsun. Destek onlardan hizmet bizden. Çünkü gelecek bizimle güzel gelecek? diye noktaladı. 



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu