324379001

BAŞKAN AMCAYA SEVGİ SELİ

BAŞKAN AMCAYA SEVGİ SELİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ?Bu minicik çocukları kıpır kıpır eden sevgidir. Sevgi her şeyin temelidir.? dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Meclis Üyesi Eşraf Ural´ın teşekkür yemeğine katıldı. Yüzüncü Yıl Park Düğün Salonu´nda düzenlenen yemekte Başkan Tütüncü, çocukların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Çocukların yoğun ilgisi üzerine düğün salonuna çocukların ellerinden tutarak giren Başkan Tütüncü, masaya da etrafını çevreleyen minik hayranları ile beraber oturdu.

Emeği geçenlere teşekkür

Açılış konuşmasını yapan Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Eşref Ural, seçim çalışmaları sırasında Başkan Tütüncü´nün hak ettiği yere gelmesinde özveri gösterenlere teşekkür etti. Gelecekte de beraber olacaklarını belirten Ural, davetlilere de katılımlarından dolayı teşekkür etti. Çok güzel bir seçim kampanyası geçirdiklerini belirten Başkan Tütüncü de, ?Bu benim 15´inci seçim kampanyamdı. Bu özel anı hiç unutmayacağım, hepinize ayrı ayrı teşekkürler? dedi.

Cennetin anahtarı sevgi

Gece boyunca kendisini bir an bile yalnız bırakmayan çocukların mutlu yarınları için çalıştıklarını vurgulayan Tütüncü, ebeveynlerin çocuklarıyla, çocukların da gelecekte ebeveynleriyle gurur duymalarını istedi. İnanç ve anlayışımıza göre insanların yeryüzünde tanışıp bir araya geldiğini belirten Tütüncü, yeryüzünün cennete dönüşmesi için anahtarın sevgi olduğunun altını çizdi.

Sevgi her şeyin temelidir

İnsanların bir vesileyle tanıştığını ve birbirlerini sevdiğini belirten Tütüncü, bu seçim kampanyası döneminin birbirlerini yaklaştıran güzel bir an olduğunu söyledi. Tütüncü, kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklar için de, ?Bu minicik çocukları kıpır kıpır eden sevgidir. Sevgi her şeyin temelidir. Varlığın temelinde sevgi var.?dedi.

Hayata çocuklar gibi bakmalı

Dünyanın daha güzel bir yer olması için hayata çocuklar gibi bakmak gerektiğine işaret eden Tütüncü, konuşmasını şöyle tamamladı; ?Birbirimize gönülden bağlanmak, elimizi uzatmak varken, neden anlamsız şekilde çekişmenin içinde gecemizi gündüzümüzü zehrediyoruz ki. Bakın çocuklar öyle yapmıyor. Sevdiklerine sevgisini söylüyor, hiç bize farklı gözle bakarlar mı diye düşünmüyorlar.

Kalpleriyle gönülleriyle hareket ediyorlar. Sevgi her şeyin temelinde var. Filozoflar yitik cennetin nerede olduğunu yüzyıllarca aramışlar. Ben biliyorum nerede olduğunu. Nimetleriyle, gecesiyle gündüzüyle, yazıyla kışıyla, güzellikleriyle tam da yaşadığımız yerdir cennet. Biz yitik cenneti cehenneme çevirmek için, politik kaygılarla, düşmanlıklarla, birbirimizden hep uzaklaşmışız. Biz birbirimize gönüllerimizi açtıkça her şey daha güzel olacak.?



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu