324379001

BAŞKAN BÖCEK MİSAFİR AĞIRLADI

BAŞKAN BÖCEK MİSAFİR AĞIRLADI

İtalyan Başkonsolos Giorgio´dan Başkan Böcek´i ziyaret etti

İtalya´nın İzmir Başkonsolosu Valerio Giorgio Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek´i ziyaret etti. Görüşmede ülkeler arası ekonomi ve turizm işbirliği konuları ele alınırken, Başkan Böcek, Antalya ve İtalya arasındaki ilişkilerin gelişmesi ve iş birliğinin artması için her türlü göreve hazır olduklarını söyledi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İtalya´nın İzmir Başkonsolosu Valerio Giorgio´yu makamında kabul etti. Başkonsolos Giorgio, Antalya ile İtalya´dan bir kent arasında kardeş şehir müessesesi kurulması arzusunda olduklarını ifade ederek çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıracağını ifade etti. Başkan Böcek de Antalya ile İtalya arasında ticaret başta olmak üzere sosyal ve kültürel anlamda etkinliklerin ve iş birliklerinin artması temennisinde bulundu. 

BAŞKONSOLOSTAN BAYRAK TEŞEKKÜRÜ

İtalya´nın İzmir Başkonsolosu Valerio Giorgio Antalya Büyükşehir Belediyesi´ne gerçekleştirdiği nezaket ziyareti sırasında İtalya Bayrağı´nın göndere çekilmesinin son derece nazik ve duyarlı bir davranış olduğunu belirterek bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Giorgio ?İlk defa bir başkanlık bu nezaketi gösteriyor? diyerek Başkan Böcek´e teşekkür etti. 

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ MESAJI

Başkonsolos Giorgio´yu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Muhittin Böcek ise Antalya ile ilgili bilgiler vererek, Antalya´nın turizm başta olmak üzere tarım ve ticaretin de yapıldığı önemli bir şehir olduğunu ifade etti. Başkan Böcek, ?Geçmiş dönemde bizler iki ülke arasında sosyal ve kültürel anlamda iş birliği içerisinde bulunarak çalışmalar yapmışız. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra gerçekleştirilecek çalışmalar için her türlü iş birliğine hazırız. Gerek ticaret gerekse sosyal ve kültürel anlamda etkinliklerimiz için biz hazırız? dedi. 

KARDEŞ ŞEHİR ÖNERİSİ

Giorgio, Antalya´nın dünyaca ünlü bir turistik merkez olmasının yanı sıra iş dünyası açısından da son derece değerli bir merkez olduğunu ifade ederek, ?Antalya´dan özellikle iş adamlarından gelen vize taleplerinin artmasından bu durumu tespit ediyoruz. İzmir´deki İtalyan Ticaret Odası temsilcileri ile Antalya Ticaret Odası temsilcilerini buluşturmak istiyoruz. İtalya olarak bundan böyle merkezi Antalya olmak üzere Akdeniz bölgesine yoğunlaşmayı düşünüyoruz. Antalya ile İtalya şehirleri arasında bir kardeşlik tesisi edilmesini de önemsiyoruz? diye konuştu.

Başkan Böcek görüşmenin sonunda Başkonsolos Giorgio´ya ziyareti için teşekkür ederek Antalya reçellerinden oluşan bir set hediye etti. 



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu