324379001

BAŞKAN BÖCEK NET KONUŞTU

BAŞKAN BÖCEK NET KONUŞTU

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı gerçekleşti

Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı toplantısı yapıldı. Başkan Böcek, ?Hiçbir karar sessiz sedasız geçmeyecek? dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı yapılı. Önergelerle birlikte 149 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında Başkan Muhittin Böcek,  Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi´nde hiçbir kararın sessiz sedasız alınmayacağını belirterek, ?20 yıldır belediye başkanlığım süresince meclis üyesi arkadaşlarım soruşturma geçirmedi. Sizler de rahat olun. Bu meclisten olabilecek şeyler, kent adına, kentli adına ne varsa onlar geçecektir? dedi.

Başkan Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi´nin Kasım Ayı Toplantısı´nın açılışında yaptığı konuşmada ?Biz de hiçbir zaman hizmetin hasedi olmaz? dedi. Geçtiğimiz günlerde Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen yarışmada Antalya Büyükşehir Belediyesi´nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi ile büyük ödülü aldığını söyleyen Başkan Böcek, ?Emeği geçen Antalya´ya çivi çakan, her dönemin belediye başkanlarına, devlete, hükümete her zaman teşekkür ederiz. Ödülü alırken yaptığım konuşmada da öncelikli olarak projeyi başlatan Sayın Türel Başkan´a, projeyi devam ettiren Akaydın Başkan´a da teşekkür ettim? diye konuştu.

ALTIN PORTAKAL TEŞEKKÜRÜ

Bu yıl 56´ıncısı gerçekleştirilen Antalya Altın Portakal Film Festivaliyle ilgili de açıklama yapan Başkan Böcek, festivalin daha önceki dönemlerde 1500-2000 kişiyle gerçekleştirildiğini, son 2 yıl ise Ulusal Yarışmanın kaldırıldığını hatırlattı. Göreve gelirken ?Festivali özüne döndüreceğiz? sözü verdiğini söyleyen Başkan Böcek şöyle konuştu: ?Festivali on binlerin üzerinde vatandaşımızla, sanatçılarımızla buluşturduk. A´dan Z´ye her şeyi dikkatlice davranarak yaptık. Bu konuda bizi yalnız bırakmayan hemşerilerime teşekkür ediyorum.?

BİLGİ ALMAK HERKESİN HAKKI

Meclisin gündeminde yer alan Konuksever Mahallesi´ndeki ticari alanla ilgili Nazım İmar Plan değişikliğinin görüşüldüğü maddede Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü´nün talebi üzerine Başkan Böcek İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Mehmet Hacıarifoğlu ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Hüsamettin Elmas´ın meclisi bilgilendirmesini istedi. Mecliste görüşülen konularla ilgili bilgi almanın meclisin olduğu kadar canlı yayında toplantıyı izleyen Antalyalıların da hakkı olduğunu vurgulayan Başkan Böcek, ?Bir kez daha altını çizerek söylemek istiyorum bu mecliste sizlerin de desteğiyle hiçbir şey sessiz sedasız geçmeyecek. 20 yıldır belediye başkanlığım süresince meclis üyesi arkadaşlarım soruşturma geçirmedi. Çok rahat olun. İstediğiniz soruyu sorun çok rahat olun? dedi.



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu