324379001

Başkan Büyükkılıç, Deprem Bölgesine Yola Çıktı

Başkan Büyükkılıç, Deprem Bölgesine Yola Çıktı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremle sarsılan ve 10 ili etkileyen deprem bölgesi Kahramanmaraş’a destek için yola çıktı.

Başkan Büyükkılıç, tüm ülkeyi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin vurduğu afet bölgesine yola çıktı.

DÜN GÖKSUN’A GİDEN BÜYÜKKILIÇ, BUGÜN DE ELBİSTAN BÖLGESİNE GİDİYOR

Deprem bölgesine çıkmadan açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Dün Kahramanmaraş bölgesinde desteğimizi sürdürme bağlamında Göksun tarafındaydık, bugün de Afşin, Elbistan tarafına ekiplerimizle birlikte çalışmaları yerinde izlemek ve koordine etme bağlamında yola çıkıyoruz” dedi.

TÜM İMKÂNLAR SEFERBER EDİLDİ

Büyükkılıç, afet bölgesine tüm imkânların seferber edildiğini belirterek, “Valiliğimizin koordinatörlüğüyle Büyükşehir’imiz, ilçe belediyelerimiz, sivil toplum teşkilatlarımız, odalarımız hepsi el ele bölgeye her türlü desteklerini, imkânlarını seferber etmektedir. Sadece Kahramanmaraş bölgesi ile kalmayıp Gaziantep’imiz, Adıyaman’ımız, Malatya’mız, Hatay’ımız gibi tüm illerle ilgili talepleri de karşılama yönünde her zaman çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

KAYSERİ’YE GELEN DEPREMZEDELERE HER TÜRLÜ HİZMET VERİLİYOR

Kayseri’ye bölgeden gelen depremzedelere her türlü hizmetin verildiğini de vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Ayrıca Kayseri’mize yakınlığı ve komşu ilişkileri nedeniyle Göksun’umuzdan, Afşin’imizden, Elbistan’ımızdan ağırlıklı olmak üzere şehrimize gelen misafirlerimizi de ilgili birimlerle koordineli bir şekilde yerleştirip, onlara da her türlü hizmeti vermekteyiz” ifadelerini kullandı.

“BUGÜNLER AYAĞA KALKMA, DAYANIŞMA DÖNEMİDİR”

Büyükkılıç, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı vererek, şunları söyledi:

“Tedirgin olmaya gerek yok, birbirimize anlayışla yaklaşarak, kenetlenmeye ihtiyaç var. İnanıyoruz ki bu millet, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, bakanlarıyla, belediyeleriyle, kurum ve kuruluşlarıyla bunları da aşacak kapasitededir. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, milletimize bir kez daha geçmiş olsun diyoruz. Bugünler ayağa kalkma, yekinme, birlikte olma, dayanışma ve olumsuz konuşmama dönemidir.”

10 ili derinden etkileyen iki ayrı depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Başkan Büyükkılıç, felaketin yaralarını sarmak için hep birlikte canla başla, devlet ve millet el ele çalıştıklarını söyledi.


Kayseri,Kayseri Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu