324379001

BAŞKAN ESEN TÜTÜNCÜ´YÜ AĞIRLADI

BAŞKAN ESEN TÜTÜNCÜ´YÜ AĞIRLADI

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ABB Başkanı Tütüncü´yü ağırladı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü´yü makamında ağırladı. ?Birliğin çalışmaları Antalya´mız için son derece önemlidir.? dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Akdeniz Belediyeler Birliği (ABB) ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile Birlik Genel Sekreteri Süreyya İşeri ve Birlik Danışmanı Adlıhan Dere´yi makamında ağırladı. ABB´nin 1978 yılında kurulduğunu  ve 41 yıldır bölgede belediyelerin ortak sorunları ile ilgili çözüm odağı olarak çalıştığını ifade eden ABB ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ?ABB olarak bölgede belediyelerin sorunlarının çözümü için önerilerde bulunuyor, insan kaynağını çok daha donanımlı hale getirmeleri noktasında özveriyle çalışıyoruz. Sizin gibi büyük ilçelerindeki Belediye Başkanlarımızın katlı ve destekleri Belediyeler Birliğimizi güçlendirmeye önemli katkı sağlayacaktır. Daha önceki başkanlarımızın açtığı yolda, onlardan aldığımız emaneti daha da ilerilere taşımanın gayreti içindeyiz. Önümüzdeki 5 yıllık zaman zarfında Konyaaltı halkına başarılı hizmetler yapacağınıza inancımız tamdır.? dedi.  

Başkan Semih Esen ise şöyle konuştu; ?Hepinize çok teşekkür ederim. Yaşça belki benden küçüksünüz ama kıdemli bir Belediye Başkanı olarak ziyaretiniz beni memnun etti. Ortak noktamız var. En önemli ortak noktamız, ortak kitleye hizmet ediyor olmamız. Konu bu olunca her türlü ideolojinin, her türlü farklılığın üstünde bir ortaklaşmışlık sağlamış oluyoruz. Siz bunlardan bir tanesinin Başkanısınız, Akdeniz Belediyeler Birliği. Hangi partiden seçilirse seçilsin bir çok belediyenin üye olduğu birliğin başındasınız. Belediyemiz de bu birliğin üyesi. Akdeniz Belediyeler Birliği bizim Türk kültüründe her zaman olan uzlaşma, imece, hoşgörü, tolerans ortak bir ürün çıkarma ve yardımlaşma gibi unsurların yerel düzeydeki bir örneğidir. Sizin gibi genç bir Belediye Başkanının bu işi başarıyla yürüttüğünü biliyorum. İnşallah bundan sonra aynı çatı altına beraberce birliktte çalışacağız. Sonuçta Antalya´mız kazansın, bizlerin amacı bu.?  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Semih Esen, Başta Hakan Tütüncü olmak üzere beraberindeki heyete teşekkür etti.



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu