324379001

BAŞKAN ESEN´E YENİ GÖREV

BAŞKAN ESEN´E YENİ GÖREV

Semih Esen, Konyaaltı Kent Konseyi Başkanı seçildi

2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ile çalışma grupları belirlenen Konyaaltı Kent Konseyi, yeni yönetimi seçti. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, oy birliğiyle Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçildi.

Konyaaltı Kent Konseyi, Olağan Genel Kurulu Toplantısı ile yeni yönetim kadrosunu ve çalışma gruplarını seçti. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonunda yapılan toplantıya Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Muammer Saygılı ile birlikte çok sayıda konsey üyesi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Esen, Konyaaltı Kent Konseyi´nin belediyenin çalışmaları doğrultusunda kendilerine yön gösterici bir görevde üstleneceğini ifade etti. Konyaaltı´nda yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların da bu Konseyde temsil edildiğini dile getiren Başkan Esen, Konyaaltı Kent Konseyinde yer alan tüm grupların çağdaş ve modern bir anlayışla birçok projeye imza atacağına inandığını söyledi. Konuşmaların ardından yapılan oylama da Başkan Semih Esen, Konyaaltı Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Seçim sonucu oluşturulan çalışma grupları ise şöyle; ?Kadın Meclisi: Sıva Raşidi, Hülya Bozkurt, Fahriye Işık Tezcan, Serap Kaya İncir, Özlem Saday, Mihriban Kılıç, Havana Küpcan. Gençlik Meclisi: Can Çevik, Vitalii Teterin, Ferruh Kalaycı, Oğuz Belin, Mustafa Gökçen, Bekir Ertuğrul, Musafa Göksoy. Yabancılar Meclisi: Marina Sorokina, Anna Doğanyılmız, Olesya Mercan, Siva Raşidi, Akmaral Gabdiyeva, George Ramos, Dimitro Bibik. Tarım, Çevre ve Şehircilik Çalışma Grubu: Berkant Mercanlı, Mehmet Engin Vural, Azem Kökez, Zeki Öğke, Sami Eke, Durali Kolpak, Tahsin Akpınar. Aile ve Sosyal Hizmetler Çalışma Grubu: Gökçen Deveci, Anatoly Guseyinov, Mihriban Kılıç, Mevlüt Uçur, Özlem Saday, Mustafa Gökçen, Hülya Bozkurt. Kültür ve Turizçm Çalışma Grubu: Özhan Sade, Behiye Pakize Yanık, İrina Balcı, Mahir Bölük, Kemal Çiçek, Hüseyin Özdemir, Hasan Hüseyin Ataşoğlu.?

Konyaaltı Kent Konseyi Yürütme Kuruluna ise Muammer Saygılı, Özlem Türker, Ayhan Adnan Abay, İlhami Kaplan ve Serap Kaya seçildi. 



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu