324379001

BAŞKAN TÜTÜNCÜ ELAZIĞ´DA

BAŞKAN TÜTÜNCÜ ELAZIĞ´DA

Çadır kentleri de ziyaret eden Başkan Tütüncü, depremzedelere Antalyalıların geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyalıların yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ´a gitti. Tütüncü, depremzedelere Antalyalıların geçmiş olsun dileklerini iletti.

Elazığ´daki 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası yardım kampanyası başlatan Başkan Hakan Tütüncü, deprem bölgesine de giderek, incelemelerde bulundu.

Akşam geç saatlerde depremde yıkılan binaların olduğu bölgeye gelen Başkan Tütüncü, yıkılan ve hasar gören binaları inceledi.

Tütüncü, artçı sarsıntılardan dolayı evlerine giremeyen ve geceyi sokakta geçirmek zorunda kalan kent sakinleriyle de sohbet etti ve onlara Antalya olarak yanlarında olduklarını bildirdi.

Tütüncü, depremzedelerin yanında 

Tütüncü, deprem bölgesinde yaptığı incelemelerle ilgili sosyal medya hesabından, ?Olmamız gereken yerdeyiz. Elazığ´dayız, boşaltılan mahallelerdeyiz. Hava sıfırın altında; geceyi sokakta geçirmek zorunda kalan kardeşlerimizle birlikteyiz.

Antalya´nın sıcaklığını, hemşehrilerimizin duyarlılığını, kalplerindeki güzelliği getirdik. Elazığ´da depremzede kardeşlerimizin yanındayım. Burada acının ve gözyaşının tarifi yok.? paylaşımında bulundu.

Kepez´den deprem bölgesine yardım 

Antalyalıların, duyarlılığını, geçmiş olsun dileklerini iletmek, moral ve motivasyon desteğinde bulunmak amacıyla Elazığ´a geldiğini belirten Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti: ?Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet diliyorum.  Depremde yaralanan kardeşlerimize, Malatyalı ve Elazığlı hemşehrilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

Antalya ve Kepez olarak tüm imkanlarımızla depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Belediyemizin öncülüğünde Kepez´de yardım kampanyası başlattık.  Antalyalılar, bu yardım kampanyasına güzel bir duyarlılık göstererek, Elazığlı ve Malatyalı kardeşlerimizin yanında olduklarını ifade ettiler.

Battaniye, ısıtıcı ve gıdadan oluşan insani yardım malzemelerimizi taşıyacak olan araçlar, Çarşamba günü saat 20.00´de Kepez´den Elazığ´a hareket edecek. Dualarımızla, kalbimizle ve yardımlarımızla depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.?

Başkan Hakan Tütüncü´nün deprem bölgesindeki ziyaretine Elazığlı olan Kepez Belediye Meclis Üyesi İsmail Kaya ile geçmiş dönem Kepez Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kiştin de eşlik etti.



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu