324379001

BAŞKAN TÜTÜNCÜ´DEN BUCAK´A ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ´DEN BUCAK´A ZİYARET

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ?Esnafımızın yanı başındayız? dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Oto Tamirciler Odası yönetimini ve ardından Akdeniz Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, her zaman esnafın yanı başında olduklarını söyledi.

Esnaf dostu belediyecilik anlayışını sürdüren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnaf ziyaretlerine ve oda turlarına devam ediyor.

Başkan Tütüncü, geçtiğimiz günlerde Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak´ı ziyaret ederek, yeniden güven tazeleyen başkan ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ?ün de bulunduğu ziyarette, Başkan Tütüncü, Bucak ve yönetimiyle uzun süre sohbet etti.

Tütüncü´ye teşekkür

Esnafın yanında durmaya, esnafla aynı gönül dünyasını paylaşmaya devam ettiklerini ve edeceklerini belirten Başkan Tütüncü, ?İlk günden bu yana olan hassasiyetimizi gösteriyoruz. Bundan sonra da aynı hissiyatla çalışmalarımıza devam edeceğimizi ve sizlerle gönül bağımızı aralıksız sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum? dedi.

Sanayi esnafının yüzde 90´ının Kepezli olduğunu belirten Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak´ da, katkılarından dolayı teşekkür ederek, Başkan Tütüncü´ye anı şilti takdim etti.

Sanayi esnafını da gezdi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Oto Tamirciler Odası ziyaretinin ardından Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ile birlikte sanayi sitesi esnafını gezdi.

Başkan Tütüncü, marangoz, demir, pencere gibi imalathanelerin yanı sıra aile sağlığı merkezi ve büfe esnafını ziyaret ederek, esnafın istek ve taleplerini de tek tek dinledi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu