324379001

BAŞKAN UYSAL; "VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ"

BAŞKAN UYSAL;

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; ?Yardım her zaman için ayaktayız, vatandaşımızın yanındayız? dedi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sabah saatlerinde belediye ekiplerinin tarihi Kaleiçi´nde başlattığı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını yerinde incelerken ?Vatandaşlarımızın evine kapanması doğal ama biz onlara yardım etmek için ayaktayız? dedi.
Muratpaşa Belediyesi´nin korona virüs salgını nedeniyle Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurduğu hijyen ekibi, sabah saatlerinde Antalya´nın tarihi kent merkezi Kaleiçi´nde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına başladı.

Korona virüsüyle mücadele kapsamında eğlence mekanlarının ve kafelerin kapatılmasının ardından her gün binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan Kaleiçi ve tarihi kent merkezinin girişlerinden Kale Kapısı´nın boşaldığı görüldü. Aynı zamanda kent merkezinde yaya trafiğinin önemli bir geçiş noktası olan bölgede ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları için belediye ekipleri de günün erken saatlerinde Kale Kapısı´nda bir araya geldi.

Arazöz ve 10 kişilik hijyen ekibinin yer aldığı çalışmalar öncesi Başkan Uysal da bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Uysal, burada yaptığı açıklamada, Muratpaşa Belediyesi olarak virüs salgının Avrupa´da yayılım göstermesiyle birlikte kriz masası oluşturarak teyakkuz haline geçtiklerini söyledi.
 
Türkiye´de ilk vakanın duyurulmasıyla birlikte en üst alarm durumunda belediye hizmetleri aksatmadan önlemleri birer birer açıklayıp uygulamaya geçtiklerini anlatan Başkan Uysal, ?Geldiğimiz aşamada,  toplumun girip çıkmak zorunda olduğu, kamu binaları, hastaneler, aile sağlık merkezleri gibi yerleri de belediye olarak ilaçlıyoruz. Toplumumun yoğun kullandığı kamusal bütün alanları ilaçlıyoruz. Bunun için hazırız yeterince ekibimiz var? diye konuştu.

Aynı zamanda genel kamu yönetiminin aldığı kapatma kararlarının da sahada uygulandığını belirten Başkan Uysal, ?Bütün ekiplerimiz, ayakta, işbaşında. Kısa sürede inşallah noktalanır ama gelecekte ortaya çıkabilecek durumlar için ayakta kalıyoruz, mesaide kalıyoruz. Belediye olarak teyakkuz halindeyiz. Vatandaşlarımızın evine kapanması doğal ama biz onlara yardım etmek için ayaktayız? şeklinde konuştu.

Muratpaşa Belediyesi´nin tarihi kent merkezinde yaptığı temizlik, ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları kapsamında Kaleiçi´nin tüm yolları arazöz araçlığıyla ilaçlı sularla yıkandı. Bölgede bulunan Antalya Gazeteciler Cemiyeti gibi dernek binalarıyla birlikte Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü gibi Kaleiçi´ndeki kamu binaları da dezenfekte edildi. Ekipler ayrıca UNESCO Dünya Kültür Miras Geçici Listesinde yer alan Yivli Minare Camii ve külliyesiyle birlikte diğer tarihi yapılarda dezenfekte çalışması yaptı.


BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu