324379001

BAŞKAN ÇAVDAR'DAN 10 KASIM MESAJI

BAŞKAN ÇAVDAR

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMO) Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMO) Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar mesajında, adını tarihe nakşettirmiş kahraman bir asker, tüm dünyanın takdirini kazanmış büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin yıldönümünde saygı ve rahmetle andıklarını söyledi.

Atatürk'ün aziz hatırasına, onun temellerini attığı Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkmanın, ülkeyi çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmakla mümkün olacağını ifade eden Başkan Çavdar; “Bizler, istiklal ruhuna ve kuruluş felsefesine sıkı sıkı sarılarak, Büyük Önder’in ‘en büyük eserim’ dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Cumhuriyeti ve onun ideallerini, hedeflerini daha ileriye taşımak için, ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla, aynı bilinçle, heyecanla ve azimle çalışmaktayız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün askeri dehası ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak, milli belleğimizde ve dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir. Eşsiz bir devlet adamı olan Ulu Önder, komuta ettiği istiklal mücadelesinin kazanılmasının ardından yeni bir devletin temellerini atmakla kalmamış, modernleşme ve dönüşüm hamlelerini cesaretle gerçekleştirmiş,

Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşaması için birçok yeniliğe imza atarak, gelecek nesillere büyük bir miras bırakmıştır” dedi. Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMO) Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar son olarak; “Bu şuurla bugün bizler de şanlı tarihinin ve sahip olduğu milli değerlerin verdiği güçle Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sıkı sıkı sarılarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak, yolumuza devam ediyoruz.

İnanıyorum ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; ömrünü milletine adamış, son nefesine kadar milleti için çalışmış Aziz Atamızı, O’nun silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını ve bu cennet vatan için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, manevi huzurlarında saygı ile eğiliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu