324379001

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezine 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulundu

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek aday adalığı başvurusunun ardından yazılı bir açıklama yaptı. Başkan İşlek açıklamasında şunları dile getirdi; “Kıymetli Korkuteli'li hemşerilerim; Neredeyse beş yıldır, ilçemiz, evimiz, göz bebeğimiz Korkuteli’ne, bazen küçük hesaplar ile yalnız bırakılsak, engellensek bile sizlerin desteği ve duaları nedeniyle yılmadan çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Bu nedenle öncelikle siz hemşerilerime, bu yoğun çalışma ortamında yine insan üstü gayret gösteren tüm belediye çalışanlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Cumhur ittifakının adayı olarak bu göreve 2019’da şahsımı layık gören öncelikle Sayın Genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye, ittifakımızın bileşenleri olan MHP ve AK Parti teşkilatlarına ve milletvekillerine ve Sayın Bakanlarımıza bugüne kadar verdikleri destekten dolayı minnettarlığımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Başkan İşlek ayrıca; “Değerli hemşerilerim, bugün sizlerden aldığım güç ve siyaset üstü destekle bir kez daha AŞKIM Korkuteli’ne hayal ettiklerimizi tamamlamak için adaylık başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Genel Merkezimizde başvuru sırasında nazik kabulleri için Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Bey’e ve en önemlisi sadece kabulleri için değil kıymetli duaları ile bize güç veren, heybetli bir dağ gibi sırtımızı kendisine dayadığımız bilge Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye şükranlarımı ifade etmek isterim. Bu beş yılda 7 gün 24 saat sizlerin duaları, sabrı ve desteği ile Korkuteli için çalıştık, Antalya’nın ve Türkiye’nin her yerinde Korkuteli’ni daha ileri taşıyabilmek için mücadele ettik. Önceliğimiz hep Korkuteli oldu. İnşallah bundan sonra da sadece Korkuteli olmaya devam edecek” diye konuştu. 

Ekip arkadaşları ile büyük gayretleri ile bu beş yılda verdiğimiz sözlerden fazlasını gerçekleştirdiklerini dile getiren Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek; “İlk dönemimizde sözlerimizi tutarak yapılmaz denilen projelerimizi bitirmemize izin veren Allah’a şükrediyorum. Bu dönemde her olumsuzluğa rağmen elimizdeki imkânları en verimli ve maksimum şekilde kullanarak özellikle ihmal edilmiş gençlerimiz, yaşlılarımız, kadınlarımız ve çocuklarımızın sosyal hayatlarını zenginleştirecek ve ilçemize bağlayacak projeler geliştirdik. Bununla yetinmedik esnafımız, çiftçilerimiz ve hayvancılarımızın orta ve uzun vadede faydalarını göreceği önemli ekonomik yatırımlara imza attık. Ayrıca ilçemizin gelişmesi açısından çok önemli olan elektrik, internet ve doğalgaz gibi altyapı yatırımlarını da yüzde seksen seviyesine kadar getirdik. İlçemizdeki tüm bu eksiklikleri zamana yaymadan bir an önce refaha kavuşabilmek için hızla yaparken, sizleri de çok yorduğumuzun farkındayız. Haklarınızı helal ediniz”. dedi. 

Başkan İşlek son olarak; “Yine de söz verip yaptıklarımız ilçemiz için hayallerimizin belki de yarısı bile değil. İnşallah bugün ilk adımını attığımız ikinci dönemde, güçlü belediye, güçlü meclis ve kenetlenmiş bir Korkuteli ile bu ilçeyi sadece Antalya’da değil Türkiye’de hak ettiği yere taşıyacağız. İlçemizi sadece Antalya’nın değil tüm Türkiye’nin yaylası olarak bilinen bir marka haline getireceğiz. Bu ilçeyi hep birlikte daha güzel, daha müreffeh, daha güvenli, daha zengin örnek bir ilçe haline getireceğiz. Evimiz, aşımız, yuvamız bu ilçeyi önümüzdeki dönemde hep beraber bambaşka bir yere taşıyacağız. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yüzde 100 Üretken Belediyecilik anlayışımız ile hep birlikte çalışmaya DEVAM” diyerek sözlerini noktaladı. 



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu