324379001

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BAŞKAN SÜMER

Yerel seçim öncesi Dokuma’da gerçekleşen mahalle buluşmasında konuşan Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer’i, yüzlerce insan miting havasında karşıladı

Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, bir dizi esnaf ziyaretinin ardından Dokuma’da düzenlenen mahalle buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Sümer, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy, AK Parti Kadın Kolları Kepez İlçe Başkanı İlknur Kurt, AK Parti Gençlik Kolları Kepez İlçe Başkanı Eyüp Akbalık ve Ülkü Ocakları Kepez ilçe Başkanı Oğuzhan Dinçer eşlik etti.

“TÜRKİYE YÜZYILI, KEPEZ’İN YÜZYILI OLACAK”
Av. Rıza Sümer, konuşmasına AK Parti’nin siyaset anlayışının millete hizmet etmek, eser üretmek ve şehirleri kalkındırmak üzerine kurulu olduğunu söyleyerek başladı. Sümer, “Biz, gece gündüz demeden çalışır, her yeni dönemde Kepez'imizi, Antalya'mızı ve ülkemizi daha ileriye taşımanın yollarını ararız. Büyük hedeflerimiz var; yeni yüzyılda, büyük adımlarla büyük işler başarmak. Türkiye Yüzyılı, Kepez’in Yüzyılı olacak” diye konuştu.
 

“KEPEZ BİZİM EVİMİZ”
Cumhuriyetin 100. Yılında sunacakları hizmetleri sıralayan Rıza Sümer, sosyal belediyecilik kapsamında yapılacak çalışmaları vatandaşlarla paylaştı. Sümer, “Sosyal belediyecilik anlayışımızı daha da ileriye taşıyarak, herkesin belediye hizmetlerinden her anlamda çok daha fazla istifade edebileceği bir yaklaşımla hizmet edeceğiz. Mahallelerimizi daha donanımlı hale getirecek, sağlam ve çevreci yapıların inşası için çalışacağız. Hakan Başkanımız, 15 yılda Kepezimizi ve mahallelerimizi adeta çiçek gibi yaptı. Şimdi bize düşen o çiçekleri çoğaltmak, daha da yeşillendirmek. Vatandaşın hakkını yedirmeyecek, demokrasiden ve insan haklarından asla ödün vermeyeceğiz. Yarınlarımızı birlikte inşa edeceğiz, çünkü biz büyük bir aileyiz ve Kepez bizim evimiz” dedi.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ÖĞRENCİLERİYİZ”
Hizmet verme ve eser inşasında AK Parti belediyeciliğine dikkat çeken Sümer, partisinin görev anlayışının çalışmaktan geçtiğini dile getirdi. Sümer, konuşmasına şu şekilde devam etti. Sümer: “Hakan Tütüncü de olsa, Rıza Sümer de olsa AK Parti çatısı altında ise çok çalışmak zorundadır. Çünkü Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz ve AK Parti Seçim Beyannamemiz bizim yol haritamızdır, yol göstericimiz de Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Siz hiç “Recep Tayyip Erdoğan çalışmıyor” diyen duydunuz mu? Bizler, Türkiye’yi eser ve hizmet siyaseti ile tanıştıran Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrencileriyiz. Bir de muhalefete bakın, destek veren pişman oluyor. Vatandaşımızın oyları maalesef boşa gidiyor. 5 yıl kayboluyor. Mevcutla yetinmeyen, asla geri adım atmayan, sürekli ileriye bakan bir anlayışla, Kepezimizi yarınlara hazırlayacağız. Bunu birlik ve beraberlik içinde Cumhur İttifakımızla birlikte yapacağız.”

YENİ PROJELER KEPEZLİLERİ BEKLİYOR
Her dönemin yeni ihtiyaçları ve beklentileri beraberinde getirdiğini ifade eden Rıza Sümer, “Yeni bir vizyon ortaya koyduğumuzda, yeni bir hedef açıkladığımızda, eskiden yapamadığımız için değil şehrimizin ihtiyaçları ve beklentileri arttığı için ortaya koyarız. Bizler bugün şehirlerimizi, ilçelerimizi nasıl dünya standartlarının üzerinde, sosyal refahın hâkim olduğu bölgeler yaparız onun derdindeyiz. Kepez’de çoğu problem aşıldı, büyük hedefler ve projeler gerçekleştirildi. Yeter mi? Yetmez. Daha fazla hizmet, daha fazla eser vatandaşlarımızla buluşacak. Çünkü bu millet bunu hak ediyor” dedi.
 

MUHALEFETE “HİZMET” ELEŞTİRİSİ
 

AK Parti Antalya İl Başkanlığı döneminde de kente sunulan birçok hizmette imzası olan Rıza Sümer, Cumhur ittifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ile birlikte güçlerini birleştirip daha büyük görevleri Kepez ilçesinde gerçekleştireceklerinden bahsetti. Sümer, şu ifadelere yer verdi: “Hakan Başkanımızı hizmetlerle dolu heybesiyle Büyükşehir Belediyesine uğurlayacağız. Peki Hakan Tütüncü Büyükşehir’e gidince Kepez’i unutacak mı? Tabii ki hayır. El ele vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi desteğiyle ilçemize daha büyük hizmetler yapacağız. Şu an Büyükşehir Belediyesinin Kepez’e bir faydası var mı? Zaten Belediyenin kendine faydası yok. Bizler teşkilatlarımızla birlikte şehrimize, ilçemize olan sevdamızı çalışarak gösteriyoruz. Daha da göstereceğiz. Birkaç gün içinde proje ve vaatlerimizi sizlere açıklayacağız. İnşallah 1 Nisan itibariyle sizlerin güçlü desteği ile Hakan Kardeşimden devralacağımız bayrağı Kepez’imizde daha ileriye taşıyacağız.”
 

YEŞİL KEPEZ
 

Rıza Sümer, Kepez’i Türkiye’nin örnek gösterilen ilçelerinden biri olma yolunda çalışmalarına devam edeceklerini aktardı. Sümer, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Geçmişimizle övünürüz ama yerimizde sayamayız. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan yeşil alanların artırılmasına ve ilçemizin Akıllı şehircilik uygulamalarına entegresine kadar her alanda yeni adımlar atacağız. Çocuklarımız için eğitim ve spor alanlarında yeni imkanlar sunarak onların en iyi şekilde gelişimlerini sağlayacak ortamları oluşturacağız. Yeşil Kepez vizyonumuzla, her köşesini ağaçlandırarak, parklar ve yeşil alanlar oluşturarak ilçemizi daha yaşanabilir kılacağız. Afetlere karşı hazırlıklı olmak, her birimizin güvenliğini sağlamak adına dayanıklı altyapı projelerine öncelik vereceğiz. Şunu unutmamalıyız ki, daha yapacak çok işimiz var. Sizlerin desteğiyle, Kepez'imizi Türkiye'nin örnek gösterilen ilçelerinden biri yapma yolunda ilerleyeceğiz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum.Birçok partinin mitingine eşdeğer bir buluşma oldu.”
Sloganlarla konuşmasına destek olan vatandaşlara katılımı için teşekkür eden Sümer, program sonunda AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ile birlikte karanfil dağıttı.



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu