324379001

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE SPOR ÇAĞRISI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmenin yolunun spora yönlendirmek olduğunu söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “İşte bunun için belediyelerin spor kulüplerini çok önemsiyoruz.” dedi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezspor Futbol Takımını ağırladı. Cemil Meriç Kütüphanesi’ndeki ziyarete Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, teknik ekip ve futbolcular katıldı. Başkan Tütüncü, kütüphaneyi gezdirerek, işleyiş yapısını anlattı. Cemil Meriç Kütüphanesi’nin, köhne bir trafo binasından, gençlere ışık olacak bir kütüphaneye nasıl dönüştürüldüğü heyecanını paylaşan Tütüncü, bu süreçte Türk kütüphanecilik tarihin en büyük bağış kampanyasının gerçekleştirildiğini de sözlerine ekledi.

Belediye olarak gençlerimize ufuk göstermeliyiz

 Kepez Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyün önem verdiklerini belirten Tütüncü, “Bizim gençlerimiz spor yapsınlar, bizim gençlerimiz sanatla ilgilensinler. Bizim gençlerimizden iyi basketbolcu da çıksın, voleybolcu da çıksın. Bizim gençlerimizin içerisinden iyi doktorlar, iyi avukatlar, mühendislerde çıksın.

Bununla beraber bizim gençlerimizin içerisinden Picasso’lar, Mimar Sinan’lar çıksın. Osman Hamdi Beyler çıksınlar. Bizim istediğimiz bunlar. Buna yönelik yapılan her çalışmada çok önemli. Bunun yanında da sportif başarılarımızı da çok önemsiyoruz. Bir belediye her şeyden önce gençlerine ufuk göstermek zorunda... Biz gençlerimize ufuk göstereceğiz. Bizim gençlerimizin içerisinde ülke çapında yetenekli gençlerimiz vardır.”diye konuştu.

Gençlerimizi Türk sporuna kazandırmalıyız

“Kendi gençlerimizden kendi yeteneklerimizi çıkarmalıyız” diyen Tütüncü, “Bu gençlerimizi spor kulübümüzdeki takımlarımızda değerlendirmeli, ama mutlaka ve mutlaka bu gençleri Türk sporuna kazandırmalıyız. Hedefimiz bu olmalıdır. “dedi. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmenin yolunun spora yönlendirmek olduğunu söyleyen Başkan Tütüncü, “İşte bunun için belediyelerin spor kulüplerini çok önemsiyorum. “ifadelerini kullandı.

Çocuklarımız pandemi sürecinde evlerde çok sıkıldı

Kepez Belediyesi’nin Yaz-Kış Spor Okulları’nın hem sportif, hem de sosyal etkinlikler bakımından çocuklara çok şeyler kattığını belirten Tütüncü, pandemi nedeniyle çocukların evlerde çok sıkıldığını, açılması halinde Yaz Spor Okulu’nda bu yıl çocuklara her türlü sosyal etkinlik imkanının da sunulmasını istedi.

Başkan Tütüncü, başarı dileklerini iletti

Kepez Belediye Spor Kulübüne de başarılar dileyen Başkan Tütüncü, “Bu futbol sezonunda ilimizi de temsil eden tek takım olan Kepez Belediye Sporumuza, başarılar diliyorum.  İyi bir teknik ekibimiz var. Bizlerde sizlere daha büyük heyecanla her türlü desteği sağlayacağız. Sizleri Milli Takım formasıyla görürsem tarifsiz bir mutluluk içinde olacağım. “ dedi.

Başarı hikayesini birlikte yazdık

Başkan Tütüncü konuşmasının ardından Cemil Meriç Kütüphanesi’ne emeği geçen Kepez Spor Kulübü adına Kulüp Başkanı Hakan Çatal’a teşekkür plaketi taltif etti. Tütüncü, “Sizleri kutluyorum. Tebrik ediyoruz. Biz bu başarı hikayesini birlikte yazdık. Siz bu başarı hikayelerinin okuyucuları değil gerçek kahramanlarısınız. Kepezspor Kulübüne çok teşekkür ediyoruz. Yeni kitap bağış kampanyalarıyla da inşallah bizlere güzellikler yaşatacaklar. Gençlere hizmet etmeye devam edecekler.” diye konuştu.



BAŞKAN MUSTAFA YILMAZ "SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ"

BAŞKAN UYSAL; "AMATÖR SPORLAR SİHİRLİ DEĞNEKTİR"

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

KEPEZLİ ÜÇ YÜZÜCÜDEN YEDİ MADALYA GELDİ

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI DOKUMA-PARKTA

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA YOGA KURSU

MURATPAŞA'NIN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

KEPEZ TEK GOLLE ERKEN KUTLAMAYI KAÇIRDI

MURATPAŞA SULTANLAR LİGİ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

MURATPAŞA'NIN PLAY-OFF GURUBU BELLİ OLDU

E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ'DE BULUŞUYOR

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADI

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu