324379001

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "O ZAMAN SİYASET KONUŞURUM"

BAŞKAN ÜMİT UYSAL;

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami’de düzenlenen imar şenliğinde, bölgenin imar planlarının bilirkişi raporu yüzde 100 lehe olmasına rağmen, sıra dışı bir şekilde, mahkemece iptal edildiğini belirtti

Antalya’da 8 mahallenin tamamı, Fener ve Çağlayan mahallelerinin belli bölümlerini içeren 1481 futbol sahası büyüklüğündeki Kırcami’de imar planlanın belediye meclislerince onaylanmasının ardından bölgede şenlik düzenlendi. Başkan Uysal da şenliğe eşi Ümran Uysal’la birlikte katıldı.

SADE VATANDAŞIN HUKUKU

Başkan Uysal, Güzeloluk, Doğuyaka, Yeşilova, Kırcami, Mehmetçik, Tarım, Zümrütova, Topçular mahalleleriyle birlikte Fener ve Çağlayan’ın belli bölümlerini kapsayan Kırcami’nin sakinleriyle buluşmasında bölgede büyük bir mücadele verildiğini söyledi.

Bu mücadelenin özünün vatandaşının hakkını ve hukukunu korumanın oluşturduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Burada bu mücadele verilirken konuyu ilk dakikadan beri tamamen siyasetin dışında tuttuk. Asla siyasi bir açıklamaya konu etmedik. Asla seçimlerde konuşmadık” dedi. Süreç içinde her zaman vatandaşın lehine ne yapılabilir olduğuna baktıklarını dile getiren Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Hep bunu düşündük. İşler yürüsün, hep bunu düşündük. Zayiatı minimumda nasıl tutarız ona baktık. Plan bitti. Nasıl arttırırız vatandaşın hukukunu diye araştırdık. İşte son aldığımız kararlar var. Biliyorsunuz. Ona baktık. Cumartesi, pazar bile buna çalıştık. Üç gün kaybetmeyelim diye cuma günü mesai saati sonunda meclis toplantısı aldığımız oldu. Sonuna kadar mücadele ettik. Şimdi önümüz açıldı. Hızla sahada planımızı gerçekleştireceğiz.”

‘OLMAZ’ DENİLEN OLDU

Tüm bunlara rağmen kapalı kapılar ardında yine bir şeyler çevirmeye çalışanlar olabileceği konusunda uyarıda bulunan Başkan Uysal, “Önceki planda, bilirkişi raporu yüzde 100 lehimize olmasına rağmen mahkeme tam zıttı karar verdi. Olağanüstü, sıra dışı bir şey. 22 sene avukatlık yaptım. Kırcami imar planına kadar, bilirkişi raporlarıyla tespit edilen bir konuda, bilirkişi raporunun zıddına mahkeme kararını ömrümde hiç görmedim” diye konuştu. Başkan Uysal, konuşmasına şöyle devam etti:

“İnşallah, artık hiç kimse cesaret edemeyecek ama bundan sonra, mahkeme kararıymış bilmem neymiş hiç kimse numara yapmasın. Bu planın başına bir şey gelirse, kimden bileceğimizi çok iyi biliriz. Bunu buradan söylüyorum. O zaman işi siyasete dökerim. O zaman siyaset konuşurum. Ben bu planı biliyorum. Bu plan bu plan bilirkişi raporlarıyla onaylanmış bir plandır.

Bu plan mahkemelerden geçebilecek bir plandır. Geçmesi gereken bir plandır. Sıra dışı, sürpriz bir şey olursa hiç kimse gelip de ‘Yapamamışlar planı. Şurasını eğri yapmışlar da mahkeme iptal etmiş’ diyemez. O numarayı biz yemeyiz. Kırcaminin, Kırcamililerin, bizim zekamızı, sezgimizi, iyi niyetimizi küçümsemesinler. Numara yapmasınlar. O zaman işi sonuna kadar siyasete dökerim.”



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu