324379001

Büyükşehir Afet Lojistik Merkezi bölgede hazır

Büyükşehir Afet Lojistik Merkezi bölgede hazır

Büyükşehir Afet Lojistik Merkezi bölgede hazır

Büyükşehir Belediyesi, MÜSİAD Sakarya ve ÜTİK iş birliğiyle deprem bölgesinde SBB Afet Lojistik Merkezi’ni hazırladı. Başkan Yüce, bölgeye yardım taşıyan ve arama kurtarma çalışmalarına katılanların soluklanacağı, enerji ihtiyaçlarını karşılayabileceği ve yardımların AFAD koordinasyonuyla vatandaşlara ulaştırmak için lojistik üs olarak kullanacağı alanın hazır olduğunu kaydetti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, merkezi Kahramanmaraş olan ve farklı şehirlerde de yıkıma yol açan depremin ardından MÜSİAD Sakarya ve ÜTİK iş birliğiyle bölgede SBB Afet Lojistik Merkezi oluşturduklarını açıkladı.

Lojistik üs bölgeye giden vatandaşlar için hazır
Başkan Ekrem Yüce’nin talimatları, MÜSİAD Sakarya ve ÜTİK iş birliğiyle SBB Afet Lojistik Merkezi’nin bölgeye yardım taşıyan ve arama kurtarma çalışmalarına katılanların soluklanacağı, enerji ihtiyaçlarını karşılayabileceği ve yardımların AFAD koordinasyonuyla vatandaşlara ulaştırmak için lojistik üs olarak hazırlanan alan hizmete başladı.

SBB Afet Lojistik Merkezi
Yüce, depremin yaşandığı andan itibaren seferberlik ilan ettiklerini ifade ederek, “İlk andan itibaren teyakkuz halindeyiz. İş makinalarımız ve 100’ü aşkın çalışma arkadaşımız destek için bölgeye ulaştı. Şuan itibariyle Büyükşehir Belediyesi olarak 25 yardım tırını vatandaşlarımızın destekleriyle hazırladık ve bölgeye uğurladık. Şimdi de MÜSİAD Sakarya, Üretim ve Ticaret Kurulu iş birliğiyle SBB Afet Lojistik Merkezi’ni hazırladık ve kullanıma açtık. İnşallah hep birlikte hızla yaraları sarmaya, canlarımıza el uzatmaya, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Rabbim ülkemizin ve milletimizin yardımcısı olsun” dedi.

Sıcak yemek, barınma, enerji
Kayseri-Kahramanmaraş yolu üzerinde bulunan SBB Afet Lojistik Merkezi, bölgede bulunanların sıcak yemek, barınma ve enerji ihtiyacını karşılayacak. Bölgeye hareket eden ve orada bulunan vatandaşlarımız ihtiyaç halinde merkez ile ilgili bilgiye ulaşmak için Musa Gümüşçü’ye 0541 391 00 25 numaralı telefon üzerinde ulaşabilir.

Adresin tam konum bilgisi;
 https://maps.apple.com/?address=Batı%20Çevre%20Yolu%20Blv.,%2046140%20Onikişubat%20Kahramanmaraş,%20Türkiye&ll=37.596924,36.819576&q=Batı%20Çevre%20Yolu%20Blv.&t=m


Sakarya,Sakarya Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu