324379001

Büyükşehir’den Özel Gereksinimli Bireylerle Piknik Etkinliği

Büyükşehir’den Özel Gereksinimli Bireylerle Piknik Etkinliği

Büyükşehir’den Özel Gereksinimli Bireylerle Piknik Etkinliği

Engelliler Haftası kapsamında KAFUM Atatürk Parkı’nda düzenlenen piknik etkinliği sonrası açıklamalarda bulunan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen, “Büyükşehir Belediyesi olarak insan odaklı politikalar üreterek engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmak için hem sosyokültürel anlamda hem de erişilebilirlik anlamında her türlü hizmeti vermek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında şehirde engelli vatandaşlara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, 10 – 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası’nda birbirinden renkli etkinliklere imza atan Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası etkinliklerini KAFUM Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen piknik programıyla noktaladı. Programda Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Ertuğrul Gazi Görme Okulu, Özel Eğitim Uygulama 1. ve 2. Kademe Okulu, Özel Eğitim İş Uygulama 3. Kademe Okulu, 125. Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu, Dulkadiroğlu Özel Eğitim Meslek Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, ebeveynler, öğretmenler ile engelli sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yer aldı. Yaklaşık bin 500 kişinin katılım sağladığı etkinlikte özel gereksinimli bireyler zeybek oynadı, davul zurna eşliğinde halay çekti, şiir okudu ve şarkı söyledi. Renkli anlara sahne olan etkinlikte özel gereksinimli bireylerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Özel gereksinimli bireylerin aileleri, gerçekleştirilen etkinlik ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Etkinlik, alanda gerçekleştirilen mini konserle noktalandı.

Engelleri Kaldırıyoruz

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen, özel gereksinimli vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen etkinliklere ilişkin yaptığı açıklamada, “Her yıl 10 – 16 Mayıs tarihleri arasında Engelliler Haftası’nı kutluyoruz. Ancak 10 – 16 Mayıs bizler için sadece bir sembolden ibaret. Büyükşehir Belediyesi olarak sadece 10 – 16 Mayıs tarihleri arasında değil her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Engelliler Haftası’nda farkındalık oluşturmak adına şehrimizde pek çok etkinlik gerçekleştirdik. Bugün gerçekleştirdiğimiz piknik etkinliğiyle de Engelliler Haftası programımızı noktaladık.  Etkinliğimize katılım sağlayan tüm engelli vatandaşlarımıza, ailelerine, okullarımıza ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak insan odaklı politikalar üreterek engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmak, sosyokültürel ve erişilebilirlik anlamında her türlü hizmeti sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de özel gereksinimli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu