324379001

CM KÜTÜPHANESİ GELECEĞE IŞIK OLACAK

CM KÜTÜPHANESİ GELECEĞE IŞIK OLACAK

Açılış için gün sayan Cemil Meriç Kütüphanesi’ne bugüne kadar 50 binden fazla kitap bağışı yapıldı. Başkan Hakan Tütüncü, “El birliği ile gelecek nesillere ışık olacak bir kütüphane kuruyoruz.” dedi

Kepez Belediyesinin, eski Dokuma Fabrikası’nın trafo binasında Antalya’ya kazandırdığı Cemil Meriç Kütüphanesi için başlatılan kitap bağışı kampanyasına bir destek de müteahhitler ile mimar ve mühendislerden geldi.

Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Mehmet Ali Ünal, şahsi kütüphanesinden bine yakın kitabı, Mimar Mühendisler Grubu (MMG) Antalya Şubesi de 1200 adet kitabı Cemil Meriç Kütüphanesi’ne bağışladı.

“El birliği ile zamana ışık olacak bir kütüphane kuruyoruz”

KEMDER Başkanı Mehmet Ali Ünal, MMG Antalya Şube Başkanı Engin Okudan ile yönetim kurulu üyeleri kitap bağışlarını, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teslim ettiler. 

Bağışlarından dolayı Mehmet Ali Ünal’a ve MMG Antalya Şubesi’ne teşekkür eden Başkan Hakan Tütüncü, “El birliği ile zamana ışık olacak bir kütüphane kuruyoruz.” dedi.

Bağışçıları rahatlatan uygulama 

Başkan Tütüncü, Cemil Meriç Kütüphanesi’nde ödünç kitap verme uygulamasının olmayacağını belirterek, şunları kaydetti: “Bağış yapılan kitaplar, kütüphanemizde uzun yıllar muhafaza altında olacak. Gelecek kuşaklara ışık olacak kütüphanemizdeki kitaplar ödünç verilmeyecek. Çünkü kütüphanemiz 7 gün 24 saat açık olacak.

Ödünç kitap verilmeyecek olması bağış yapılan eserlerin yıllar sonra da o kütüphaneden çıkmayacağı anlamına geliyor.   Bağışçılar, gönül rahatlığı içerisinde kitaplarını, Cemil Meriç Kütüphanesi’ne verebilirler. Kütüphanemize katkı da bulunmak isteyenler, ‘kitaplik.kepez-bld.gov.tr’ linki üzerinden bağış yapabilirler.”

Bu kütüphane şehre ışık olacak

Bağışlanan kitapların, gelecek nesillere muhteşem bir ışık olacağının altını çizen Tütüncü, “ O nedenle kitap bağışçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu bağışlar, uzun yıllar şehri aydınlatan bir kütüphanenin içerisinde ilim ve irfan dağıtan kıymetlere dönüşecek.” açıklamasını yaptı.  

Önümüzdeki günlerde kitap kurtlarıyla buluşacak olan Cemil Meriç Kütüphanesi, 200 bin kitap kapasitesi ile Antalya’nın en büyük kütüphanesi olacak. Edebiyat müzesi özelliği ile de Cemil Meriç Kütüphanesi Antalya’da bir ilk olacak. Kütüphaneye bugüne kadar 50 binden fazla kitap bağışı yapıldı.



Kepez’in Nasreddin Hoca Kreşlerinden anlamlı kampanya

BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINI ÇOK SEVDİ

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR KEPEZ KİTAP FUARI'NDA

ÇOBAN RESSAM İSYANINI RESİMLERİYLE ANLATTI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI OKUYUCULARA AÇTI

MURATPAŞA'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

USTA YAZARLAR KEPEZ KİTAP FUARI'NA GELİYOR

UYSAL; "HALİT ÖNÜR'LER TÜRKİYE'NİN HİKAYESİDİR"

LEONARDO DA VİNCİ SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu