324379001

CÖMERTOĞLU ANTALYASPOR İÇİN HAZIR

CÖMERTOĞLU ANTALYASPOR İÇİN HAZIR

Turizmci Cömertoğlu, Antalyaspor başkanlığı için yeşil ışık yaktı

 

Turizmci ve işadamı Tolga Cömertoğlu, Antalyaspor'a başkan olacağını resmen duyurdu. Antalyaspor'un ligde aldığı bir başarılı bir başarısız sonuçlardan sonra taraftarlar Başkan Gültekin Gencer'i istifaya davet etmiş ve mevcut başkan birisinin göreve talip olması durumunda ise koltuğu bırakacağını söylemişti. Kırmızı beyazlı taraftarların istifa çağrısı üzerine Tolga Cömertoğlu, başkanlık için kulübe yeşil ışık yaktı.

Dün akşam VTV`de ekranlara gelen Kale Çizgisi`nin bu haftaki konuğu olan Turizmci Tolga Cömertoğlu, yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

PTT 1. Lig`de istikrarsız bir sezon geçiren Antalyaspor`da başkan adayı olması için taraftarın işaret ettiği isim olan Cömertoğlu, yaptığı açıklamalarla adaylık sinyali verdi.

Başkan olması halinde sportif başarı vaadinde bulunmayacağını söyleyen Cömertoğlu, camiada ciddi bir sürtüşmenin olduğunu ve şartlarının yerine gelmesi halinde birlik oluşturmak için aday olabileceğini vurguladı.

Antalyaspor Yönetimi, Antalyaspor Kulübü Vakfı ve Antalyaspor Kulübü Derneği arasında bir sürtüşmenin olduğuna dikkat çeken Cömertoğlu, "Taraftarla yönetim arasındaki yaşananlar da ortada.

Bu ortamda `sportif başarı sağlayacağım` diyerek aday olmam. Taraftar gruplarının barışması şartıyla aday olabilirim ki onlardan da bu konuda söz aldım. Uzun vadede başarı için öncelikle camianın bir araya gelmesi lazım" dedi.

Başkan olması halinde neler yapacağından da bahseden Cömertoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bu takım lider olur, bu takım şampiyon olur. Demiyorum.

Antalyaspor dağılıyor, bunu önlemek için bu yola girdim. Bu takımın ruhunun yerine gelmesi lazım. Hatta kuracağım yönetimde taraftar temsilcilerinden isimler de olacak. Taraftarı anlayan, onları tanıyan, onlardan birilerine kuracağım olası yönetimde yer vermeyi düşünüyorum" dedi. 

Bir dönem Antalyaspor başkanlığı için adı geçen Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş da canlı yayına telefonla bağlanarak, Tolga Cömertoğlu`nu desteklediğini ve katkı sağlamak için hazır olduğunu vurguladı.



BAŞKAN MUSTAFA YILMAZ "SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ"

BAŞKAN UYSAL; "AMATÖR SPORLAR SİHİRLİ DEĞNEKTİR"

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

KEPEZLİ ÜÇ YÜZÜCÜDEN YEDİ MADALYA GELDİ

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI DOKUMA-PARKTA

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA YOGA KURSU

MURATPAŞA'NIN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

KEPEZ TEK GOLLE ERKEN KUTLAMAYI KAÇIRDI

MURATPAŞA SULTANLAR LİGİ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

MURATPAŞA'NIN PLAY-OFF GURUBU BELLİ OLDU

E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ'DE BULUŞUYOR

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADI

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu