324379001

DAMATSIZ DÜĞÜN

DAMATSIZ DÜĞÜN

15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle izni iptal edilen asker kendi düğününe gelemedi.

15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle izni iptal edilen asker kendi düğününe gelemedi. Düğün salonuna dayısının kolunda giren gelin, geceyi damatsız geçirdi.

15 Temmuz Cuma gecesi, tarihinin en ağır sınavlarından birini yaşayan Türkiye, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişiminin izlerini silmeye çalışıyor. Bu süreçte her geçen gün ortaya yeni hikayeler de çıkıyor. Bunlardan bir tanesi de Antalya´nın Gazipaşa ilçesinde yaşandı. Geçtiğimiz hafta sonu kararlaştırdıkları düğünlerini yapmak için yıllık iznini kullanan Astsubay B.A, kamu personelinin tüm izinleri iptal edilince görevinin başına dönmek zorunda kaldı. B.A´nın vatan savunması için görevinin başına dönmesi, aylar öncesinden hazırlıkları yapılan ve davetiyeleri dağıtılan düğünde planları altüst etti. Damadın düğün gecesi gelinin yanında değil de görevinin başında olması ise ilginç görüntülere sahne oldu.

Düğüne mesaj gönderdi

Damadın düğüne katılamadığı gecede, gelin Hacer Yılmaz düğün salonuna dayısı Ramazan Bakan´ın kolunda girdi. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan düğünde gelin ilk dansını damadın babasıyla yaptı. Kendi düğününe mesaj gönderen damat "Mutluluğumuzu paylaşmaya geldiğiniz bugünde sizlerin arasında olamamam beni derinden üzmektedir. Kalbim ve gönlümün siz değerli misafirler ile birlikte olduğunu bilmenizi isterim" diyerek davetlilere iyi eğlenceler diledi.

Kınası tek başına yakılan, düğün pastasını yine damadın babasıyla kesen gelin Hacer Yılmaz, takı merasiminde de yalnızdı. Gururu ve hüznü bir arada yaşayan gelini, düğün boyunca sevenleri yalnız bırakmadı.

Gelinin annesi Emine Yılmaz, daha önceden tüm hazırlıkların tamamlanması ve davetiyelerin dağıtılması nedeniyle düğünü iptal etmeyi düşünmediklerini söyledi. Son ana kadar damadın izin alabileceği yönünde umutlarının olduğunu belirten Yılmaz, "Düğünümüzde gurur vardı, hüzün vardı, göz yaşı vardı, mutluluk vardı. Karmaşık duygular içerisindeydik. Böylesi kısmetmiş dedik. Konu vatan savunması ise gerisi teferruattır dedik ve düğünümüzü yaptık" dedi.

Kızının her genç kız gibi gelinlik giydiği için mutlu olduğunu ancak damadın yanında olmamasının kendisine büyük bir hüzün verdiğini söyleyen Yılmaz, "Kızım durumu kabullendi. Vatan için gerekirse kendinin de üzerine düşüne yapacağını söyledi" diye konuştu. Davetlilerin damatsız bir düğünle karşılaştıkları için şaşkın olduklarını ancak durumu anlayışla karşıladıklarını sözlerine ekleyen Yılmaz, izinlerin açılmasıyla birlikte damadın da olduğu bir düğün daha yapacaklarını söyledi. -



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu