324379001

TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN”

  TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN”

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Raziye Gök Aktaş 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GÖK AKTAŞ; TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili Aday Adayı Raziye Gök Aktaş 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gök Aktaş mesajında, doğrudan insana hizmet etmenin yüce bir görev olduğunu belirterek, tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye için de şüphesiz ki en öncelikli konulardan birinin sağlık olduğunu söyledi. Gök Aktaş ayrıca; Kaliteli bir sağlık sistemi, güçlü toplumun vazgeçilmezidir.

Kaliteli sağlık sisteminin vazgeçilmezi ise değerli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızdır. Doğrudan insana hizmet odaklı olan sağlık sektörü ile ilgili olarak AK Parti hükümeti bugüne kadar birbirinden önemli yatırımlara imza atmıştır ve atmaya devam edecektir.

Sağlıklı insan, mutlu insan demektir. Bilinen tarihin derinliklerinde insanoğlu daha uzun ve sağlıklı yaşamanın sırrını bulabilmek için daima bir çaba içerisinde olmuştur. Tıp Bilimi'nin doğuşu da bu ihtiyaç üzerinedir. Günümüzde insanoğlu modern tıbbın nimetlerinden faydalanırken bu yolda en büyük yardımcısı sağlık çalışanları olmuştur. Bu anlamda bir hastaneyi ele aldığımızda hasta bakıcısından, en üst seviyedeki doktora kadar insana sıkıntı veren sağlık sorunlarının aşılmasında rol üstlenen kapsamlı yapıda, her sağlık çalışanının önemli görevleri bulunmaktadır.

Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlık personelinin hayatımızdaki yeri yadsınamaz. Hekimlerimizin çalışma azmi tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış aksine artarak Türkiye'nin içinde bulunduğu her şartta devam etmiştir. Hiç şüphesiz hekimlerimizin gerçekleştirmiş oldukları bu güzel çalışmalara insanlık her zaman minnet duymuştur. İnsanın ve Toplumun sağlıklı yaşamasını en yüce değer bilen doktorlarımızın, yüce mesleklerinde gönül bağıyla çalışan tüm sağlık çalışanlarının, sağlıklı bir toplum temennisiyle, gece ve gündüz demeden fedakârca sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz bu güzide insanların 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini diliyorum” dedi.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu