324379001

İHALELERİ YAPILAN YENİ VAGONLAR ANTALYA'YA GELİYOR

İHALELERİ YAPILAN YENİ VAGONLAR ANTALYA

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi toplu taşımada konforlu, güvenli ve hızlı ulaşımı sağlayacak 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında alınan yeni vagonların ilki Antalya’ya ulaştı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılara verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Göreve geldiği zaman halkın yararına olacak yarım kalan projelere devam edeceklerini açıklayan Başkan Böcek önce 3. Etap Raylı Sistem Hattını tamamladı ardından bu hatta çalışacak vagonların ihalesini gerçekleştirdi. İhale kapsamında alınan vagonlardan ilki Antalya’ya ulaştı. 

“HER SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ”

Antalyalılara verdiği sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Muhittin Böcek, “Yarım kalan, halkın yararına olan projeleri tamamlayacağız sözünü vermiştik. Bu sözümüzü tutarak, 3. Etap Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirdik. Göreve gelir gelmez başlattığımız çalışmalarla 18 kilometrelik Varsak-Müze hattınıhattın 11 kilometresini tamamlayarak Antalya ulaşımına kazandırdık. Şimdi de yine bizim gerçekleştirdiğimiz ihale kapsamında ilk vagonumuz geldi. Hayırlı olsun” dedi. 

SEFERLER DAHA SIK ARALIKLARLA DEVAM EDECEK

Başkan Muhittin Böcek’in talimatlarıyla projelerin tek tek hayata geçirildiğini söyleyen Başdanışman Dr. Cem Oğuz, 3. Etap Raylı Sistem Hattı üzerinde vagon sayısının artırılmasıyla sefer sayılarının sıklaşacağını söyledi. Oğuz, şöyle konuştu: “Antalya’da toplu taşımanın tercih edilebilir olması için çalışıyoruz. Bugün teslim edilen vagonun raylara inmesiyle birlikte 3. Etap Raylı Sistem Hattı’nda şu anda 14 dakika arayla giden vagonlar artık daha sık aralıklarla sefer gerçekleştirecek. Bu sayede daha hızlı, konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlanacak. Mart ayı sonunda ikinci vagonumuz da teslim edilecek.”  

1500 KM’LİK DENEME SÜRÜŞÜ

Antalya Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Filiz de vagonların hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: “Bugün 3. Etap Raylı Sistem’de işleteceğimiz vagonlarımızın ilkini teslim aldık. Vagonlar önce 1500 kilometrelik bir deneme sürüşüne tabi tutulacak. Vatman arkadaşlarımızın da bu vagonlarda yapacağı eğitimlerden sonra 3. Etap hattımızda işletmeye başlayacağız. Başkanımızın da söz verdiği gibi biz Antalya için her türlü çalışmayı, çabayı gösteriyoruz. Söz verdiğimiz her şeyi her zaman yerine getiriyoruz. Muhittin Başkanımızın bu konuda başarısız olacağı düşüncesinde olan insanlar da zannediyorum bu yaptığımız çalışmalarla o düşüncelerinden uzaklaşacaklardır.” 



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu