324379001

KARBONMONOKSİT FACİASI: 3 ÖLÜ

KARBONMONOKSİT FACİASI: 3 ÖLÜ

Olay, Aksu İlçesi Güzeloluk Mahallesi´nde alt katı hayvan barınağı olarak kullanılan iki katlı evde meydana geldi.

Antalya´nın Aksu İlçesi´nde 62 yaşındaki Muhammed Yılmaz, aynı yaştaki eşi Hamide ve oğulları 26 yaşındaki Sungur Yılmaz, tenekede yakılarak köz halinde odaya alınan kömürden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Olay, Aksu İlçesi Güzeloluk Mahallesi´nde alt katı hayvan barınağı olarak kullanılan iki katlı evde meydana geldi. Dün gün boyu seralarında çalıştıktan sonra eve dönen Muhammed Yılmaz, eşi Hamide ve oğulları Sungur Yılmaz, ısınmak için klimayı açtı. Havanın soğuk olması ve klimanın yetersiz kalması nedeniyle Yılmaz ailesi, bir tenekenin içerisinde yakarak köz haline getirdikleri kömürü odaya alarak uyudu.

DAMATLARI FARK ETTİ

Sabah saatlerinde Yılmaz ailesi evden çıkmayınca damatları Musa Karagöz, merak ederek eve geldi. Karagöz, kayınpederini uyandırmak istedi. Kayınpederi ve diğer aile fertlerinin hareketsiz yattığını gören Musa Karagöz, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen ekipler Muhammed Yılmaz, eşi Hamide ve oğulları Sungur Yılmaz´ın yaşamını yitirdiğini saptadı. İncelemelerin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu´na gönderildi.

BELEDİYE BAŞKANININ AKRABALARI

Olaydan sonra Aksu Belediyesi taziye çadırı açtı. Belediye ekipleri, taziye için gelen vatandaşların üşümemesi için çadıra seralarda kullanılan kömür sobası kurdu. Aksu Belediye Başkanı AK Partili Halil Şahin de taziye çardırına geldi. Yılmaz ailesiyle akraba olduklarını aktaran Başkan Şahin, "Serada çalıştıktan sonra eve gelmişler. Klima ısınmak için yeterli olmayınca teneke içinde kömür yakmışlar. Ancak sonuç faciayla bitti. Çok üzgünüz" dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu