324379001

KAZANANLAR KULÜBÜ MEXC GLOBAL

KAZANANLAR KULÜBÜ MEXC GLOBAL

Türkiye'nin en çok tercih edilen kripto borsaları arasında olan ve her geçen gün daha fazla tercih edilen MEXC Global kendi alanında başlattığı bir ilki devam ettiriyor

Türkiye’nin en çok tercih edilen Kripto Borsaları arasında olan ve her geçen gün daha fazla tercih edilen MEXC Global, kullanıcılarına neredeyse her gün ve her saat başı çeşitli oyun ve etkinlikler sağlayarak hem tecrübe hem de MX Token kazandırarak kendi alanında başlattığı  birilki devam ettiriyor.

Gelin sizlerle beraber önce MEXC Global’de yapılan etkinliklere bir göz atalım sonra da Mexc Global’i tanıyalım.

  1. Telegram Vadeli Etkinliği 

Mexc Türkiye Resmi  Telegram Kanalında her gün günde 5 kez olmak üzere yapılan %10 üzere başarılı işlem gerçekleştiren kullanıcılarına 2 MX Token hediye ediyor. Bir çok kullanıcı tarafından tam not alan ve her gün daha fazla kullanıcının katıldığı bu etkinlik çok kişiye hem tecrübe hemde kripto kazandırıyor.

  1. Kripto Konuşuyoruz  Etkinliği

MEXC TR Resmi Telegram kanalında her hafta kendi alanında uzman bir Kripto Analisti veya Kripto Projesi yöneticilerinden oluşan konuklar MEXC Kullanıcıları tarafından belirlenen soruları cevaplıyor. Bu etkinlik esnasında kanala KIRMIZI ZARF olarak isimlendirilen ödüller atılıyor ve bunlardan 100 USDT’ye kadar ödül kazanabilme imkanınız oluyor.

  1. KickStarter Etkinliği

Neredeyse her gün olan bu etkinlil MEXC Global uygulaması içinde bulunan KickStarter sekmesinden girip faydalanabileceğiniz bir etkinlik. Bu etkinlikte bir kuruş bile harcamadan sadece oy kullanarak çeşitli kripto paralardan droplar kazanıyorsunuz.  Bu oylama sonucunda hem paranız gitmiyor ve üstüne üstlük çeşitli droplar kazanıyorsunuz.

  1. DeFi

Cüzdanınızda duran kriptoların hem durup hemde arttığını düşünün. İşte DeFi seçeneği tam sizlik elinizdeki kripto varlıkları Stake ederek günlük yüzdelik kâr aldığınız bir etkinlik çeşididir.

  1. Mail Ödülleri

Mexc üyelerine sürpriz olarak gelen mailler. Bir bakmışsınız mail adresinize MEXC Global’den gelen bir mail var ve bu mail karşılığında 2000 USDT’ye kadar çeşitli ödüller alabilirsin. En güzel yanı kişiye özel olması. Katılımı çok basit maildeki görevleri yap ekstra hediyeleri kap!

  1. Referans Ödülleri

Arkadaşlarını MEXC Global’e davet et, onlar alım satım yaptıkça sende komisyon kazan ve bu kazancın keyfini sür !

  1. Yeni Kullanıcı Ödülleri

Çaylak mısın? Daha önce Kripto deneyimin yok mu? O zaman MEXC Global çaylak ödüllerini dene. Yeni kayıt olan kullanıcılar 1000 USDT’ye kadar ödülleri kazanıyor. Yapman gereken tek şey MEXC Global’e  üye ol, Resmi TR Telegram kanalına gel ve verilen yönergeleri uygula. İşte bu kadar basit!

MEXC Global’de kazandıran aktiviteleri anlatmamız günlerce sürebilir o yüzden gerisini siz kullanıcılarımıza bırakıp 7/24 Türkçe Destek alabileceğiniz Telegram Kanalına bırakalım.

Son dönemlerin parlayan yıldızlarından bir olan MEXC Global’i Kısa ve öz bir şekilde madde madde tanıyalım.

  • Estonya, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Kanada ve İsviçre olmak üzere 5 ülkeden lisans almış olup. Dünyada kripto para ticareti işlemleri için en fazla lisans almış platformlardan biridir ve işlem güvenliği açısından geniş bir garantiye sahiptir.

  • MEXC, spot, kaldıraçlı, ETF ve kontratlı işlemlerin yanı sıra Stake ve diğer ürün ve hizmetleri sağlayan, dünyanın önde gelen hizmet platformudur.

  • MEXC, kullanıcı ihtiyaçlarını temel alan ve sürekli olarak kullanıcı odaklı bir şekilde büyüyen bir ticaret platformu olup, kullanıcılara her zaman yüksek kaliteli varlık alım satım hizmetleri sunarak kullanıcıların kaliteli bir şekilde hizmet almasını hedefleyen bir borsadır.

  • MEXC  kullanıcı geri bildirimlerini değerlendirerek sürekli iyileştirmeler yapan. Borsanın kullanıcıya yön verdiği değil, kullanıcının borsaya yön verdiği bir anlayışla çalışan bir borsadır.

  • MEXC 1100’den fazla kripto varlık ve 1600’den fazla spot ticaret çifti listeledi. Kaldıraçlı ETF’ler 170’den fazla varlığı ve 190’dan fazla ticaret çiftini kapsamaktadır. Sözleşme ürünleri 200’den fazla varlığı kapsamaktadır. 

  • Çevrimiçi projeler, Ethereum, Polkadot, Solana, Avalanche Protocol, Fantom vb. gibi kripto para birimlerinin tümünü kapsamaktadır.

  • MEXC, yüksek güvenlikle bağımsız araştırma ve geliştirmede sürekli çalışmalar yapmakta olan bir platformdur.

  • MEXC, küresel pazarı oluşturan ve küresel bir uyumluluk operasyon stratejisi belirleyen bir borsadır

  • Yeni projeleri MEXC değil, kullanıcılar belirler.

  • Kullanıcılara zarar verebilecek riskleri yüksek projeleri reddeden. Bu nedenle, kullanıcıların çıkarlarını korumak için projeleri gözden geçiren profesyonel bir ekibe sahiptir. 

  • M-Day ve Launchpad, Kickstarter vb etkinlikler ile MX sahiplerinin yeni projelere erken katılımını sağlar

  • Staking, kullanıcılara gelir elde etmek için DeFi, PoS’u kilitleme ve PoS’u tutma hizmeti sunar.



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu