324379001

KEPEZ FESTİVALİNE MUHTEŞEM GALA

KEPEZ FESTİVALİNE MUHTEŞEM GALA

Kepez Belediyesi´nin Antalya´ya renk katan 4. Uluslararası Folklor Festivali´nin galası muhteşem bir görsel şölenle yapıldı.

Kepez Belediyesi´nin bu yıl 4.sünü düzenlediği Uluslararası Folklor Festivali´nin galası, DokumaPark´ta gerçekleştirildi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü´nün eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile birlikte izlediği festival galasına, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, belediye bürokratları, AK Parti temsilcileri ve çok sayıda Antalyalı katıldı. Dünyanın dört bir yanından gelen 16 yabancı ülke ile Türkiye´nin her yöresinden 14 halk dansları ve müzik topluluğunun katıldığı festivalin galasında, tüm katılımcılar kültürlerini yansıtan gösteriler sundular.

Kepez´e yakışır festival

Uluslararası Folklor Festivali´nin galasında bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez´in 600 bine yaklaşan nüfusuyla Antalya´nın en büyük ilçesi olduğunu hatırlatarak, 80 ilden gelenlerin kardeşçe yaşadığı bir şehir meydana getirdiklerini söyledi.

Dünyada yerel kültürlerin ön plana çıkartılması üzerine Kepez´e yakışır güzel bir festival hayal ettiklerini belirten Başkan Tütüncü, bu organizasyonu her yıl büyüterek dünya kültürlerini bir araya getirdiklerini söyledi.

?Festivali şehre yaydık´

Festival kapsamındaki gösterileri şehrin her tarafına yaymak için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Tütüncü, mahallelerdeki sahnelerde yerel halka, Cumhuriyet Meydanı gösterimiyle de yabancı tatilcilere hitap edildiğini belirtti. Güzel, heyecanlı, eğlenceli bir kültür sanat organizasyonunu Antalya´ya kazandırdıklarını belirten Tütüncü, ?Kepez´i, Antalya´yı çok seviyoruz ve daha yapacak çok işimiz var diyoruz.

Kültür ve sanatın merkezi Kepez´den sesimizin ulaştığı tüm dostlarımıza saygılarımızı arz ediyorum? diyerek konuşmasını tamamladı.  Muhteşem gösterilerin yapıldığı kültürler buluşması Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü´nün ve belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayımlandı. Gala gecesinde Başkan Tütüncü,  festivalin maskotu ile de öz çekim yaptı.

 



Kepez’in Nasreddin Hoca Kreşlerinden anlamlı kampanya

BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINI ÇOK SEVDİ

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR KEPEZ KİTAP FUARI'NDA

ÇOBAN RESSAM İSYANINI RESİMLERİYLE ANLATTI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI OKUYUCULARA AÇTI

MURATPAŞA'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

USTA YAZARLAR KEPEZ KİTAP FUARI'NA GELİYOR

UYSAL; "HALİT ÖNÜR'LER TÜRKİYE'NİN HİKAYESİDİR"

LEONARDO DA VİNCİ SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu