324379001

KEPEZ HAKAN´LA YOLA DEVAM

KEPEZ HAKAN´LA YOLA DEVAM

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Ünsal Mahallesi´nde düzenlenen mitinge katıldı.

Ünsal Mahallesi´nde coşkulu bir kalabalığa seslenen Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, ?Kepezliler; 31 Mart´ta vatanını, milletini seven, gecesini gündüzüne katan, 10 yıldır destan üzerine destan yazan ve ailesinden biri olarak gördüğü Hakan Tütüncü ile yola devam diyecek.? dedi.


Yüzlerce mahalle sakinin yer aldığı ve coşkunun üst seviyede olduğu mitingde, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar ile Cumhur ittifakı Kepez Belediye Meclis Üyesi Adayları da hazır bulundu.
Başkan Tütüncü, sahneye gelerek, kendisine sevgi gösterisinde bulunan alandaki Ünsal Mahallesi sakinlerini selamladı.

?Modern bir şehir yaptık?

Konuşmasına, Ünsal Mahallesi´nde gerçekleştirdikleri değişimi anlatarak başlayan Tütüncü, şunlar söyledi: ?Göreve geldiğim 2009´da Ünsal´ın mülkiyet, imar ve temel belediyecilik hizmetleriyle ilgili önemli problemleri vardı. O yıl mahallede yaptığım toplantıda problemleri çözme sözü vermiştim. Gecekondu görünümündeki mahalleye, şehir görünümü kazandırma konusunda kararlıydık. 2009 yılının Ünsal Mahallesi´ni bir hayal edin; etrafa baktığınız zaman tamamıyla gecekondu yapılaşmasında kalan, açılacak yolları, yapılacak belediyecilik hizmetleri olan ve bu hizmetleri ihtiyaç duyan bir mahalle.
Bugün geldiğimiz noktada gözlerinizi açtığınızda, etrafınıza baktığınızda imara uygun yapılmış çok katlı binalar,  güzel alışveriş merkezleri, asfaltı, kaldırımı ve alt yapısı yapılmış geniş yolları olan bir Ünsal Mahallesi´ni görüyorsunuz. Göreve geldiğimizde Ünsal´ın mülkiyet sorunlarını çözdük ve hemşehrilerimize yıllardır özlemle bekledikleri tapularını verdik. İlave imar hakkıyla da Ünsal aydınlık bir geleceğe taşıdık.  Mahalle sakinlerinin kat artışı beklentisi vardı. Hemşehrilerimizin desteği ile kat artışını yaptık. Böylelikle Ünsal´da modern bir şehir doğdu.

Ünsal´a her alanda hizmet geldi 

Ünsal´ı, sadece gecekondu görünümünü değiştirmedik. Mahallede temel belediyecilik hizmetlerinde de önemli işlere imza attık. 21 km yeni yol açtık. 86 km asfalt çalışması gerçekleştirdik. Açık semt pazarını yaptık. Ünsal Mahallesi´nin çocuklarına ve gençlerine semt spor sahası armağan ettik. 4 adet yeni park yaptık. Mahallenin kuzeyinden geçen su kanalının çevresini peyzaj çalışmasıyla güzelleştirdik. Kanalın üzerine inşa ettiğimiz köprü ile Santral ve Ünsal Mahallesi´ni birbirine bağladık. Bahçesinin bakım ve onarımını yaptığımız Ünsal Ortaokulu´na bilişim sınıfı kazandırdık.?

Okul ve doğalgaz sözü 

Tütüncü, Ünsal Mahallesi´ne yeni dönemde yapacakları hizmetlerle ilgili de şunları kaydetti: ?Antalya´nın modern bir mahallesine dönüşen Ünsal´ı, gelecek dönemde doğalgazla buluşturacağız.  Sadece doğalgazla mı? Hayır. Fiber optik internet kabloları ile Ünsal´ı hızlı bant internet erişimine de kavuşturuyoruz.  Ünsal sakinleri bizden yeni bir okul binası istiyor. Bu talebi yerine getireceğiz. Ünsal´a güzel ve nitelikli bir okul yapmak boynumuzun borcu.
Ünsal Mahallesi´nin batısında 2 bin 700 dönümlük alanda imar bekleyen yerlerin problemini çözerek, planlama sürecini tamamlıyoruz.  Yeni dönemimizdeki 123 projemizle birlikte gelişen Ünsal, Antalya´nın önemli güzelliklerinden birisine sahip olacak.  123 projemiz gerçekleştirdiğimiz de Ünsal´ı tutabilene aşk olsun.?

?Hainlerle işbirliği yapanlara Kepez yol vermeyecek?

Cumhur ittifakı adayı Hakan Tütüncü, konuşmasını şu sözlerle tamamladı.   ?Birileri bölücüler ile nasıl yol arkadaşlığı yapabiliriz derdinde. Biz ise inadına millet diyeceğiz, inadına kardeşlik diyeceğiz, inadına hizmetler diyeceğiz ve inadına muasır medeniyetler seviyesine üzerine çıkmış bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ni hayal edeceğiz.
Hainler ile işbirliği yapanlara, Ünsal Mahallesi sakinleri yol vermeyecektir. Ünsal Mahallesi´ndeki hemşehrilerim, vatanını, milletini seven, gecesini gündüzüne katan ve 10 yıldır destan üzerine destan yazan Kepez Belediyesinin, MHP´nin,  Ak Parti´nin kadrolarıyla yola devam ediyoruz, diyecekler. Buna yürekten inanıyorum. Ünsal ve Kepez, ailesinden biri olarak gördüğü Hakan Tütüncü ile yeni hedeflere diyecek. Birlik ve beraberlik ruhuyla 31 Mart´ta zafere yürüyoruz.?


MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu