324379001

KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

Kepez Belediyesi´nin bu yıl ilk kez düzenleyeceği ve 100´den fazla yayın evi ile tanınmış pek çok yazarın katılacağı Kepez Kitap Fuarı, 30 Mart Cuma günü kapılarını kitapseverlere aralıyor.

Antalya´nın kültür ve eğitim hayatına yeni bir etkinlik daha kazandıracak olan Kepez Kitap Fuarı ziyaretçilere kapılarını açıyor. Kepez Kitap Fuarı, 30 Mart Cuma günü saat 14.30´da düzenlenecek açılış töreni ile tanınmış edebi isimleri okuyucuları ile buluşturacak.

30 Mart ve 8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Kepez Kitap Fuarına, 29 bin m2 kullanım alanı bulunan Mimar Sinan Kongre Merkezi(MSKM) ev sahipliği yapacak. Bu yıl ki teması ?Mimar Sinan´ olan Kepez Kitap Fuarı, okuyucuları yayın evleri ve ünlü yazarlarla bir araya getirecek.

Hedef 300 bin ziyaretçi

Ayşe Kulin, Hasan Ali Topbaş, İclal Aydın, Sinan Yağmur, Kahraman Tazeoğlu, Mete Yarar, Canan Tan ve Vehbi Vakkasoğlu gibi Türkiye´nin tanınmış edebi isimleri Kepez Kitap Fuarı´nda okuyucuları ile buluşacak. Yazar ve şairlerin imza günlerinin, söyleşilerinin, pek çok kültür ve sanat etkiliğinin olacağı fuara, Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Bilim Üniversitesi destek veriyor. 10 gün sürecek olan fuara, 300 bine yakın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 

Fuarın teması ?Mimar Sinan´

Kepez Kitap Fuarı´nı, her yıl bir tema altında düzenleyeceklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl ki temanın, fuara ev sahipliği yapan tesise isminin verildiği Osmanlı padişahlarından I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan, yaptığı eserleriyle dünya tarihine adını yazdırmış Mimar Sinan olduğunu bildirdi. Başkan Tütüncü,   Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin bir tiyatral gösteriyle Mimar Sinan´ı anlatacakları Kepez Kitap Fuarına tüm Antalyalıların davetli olduğunu söyledi.

/resimler/2018-3/29/1814425018967.jpg

 

Konuyla ilgili Kepez Belediyesi bir davet metni yayımladı, işte o metin...

Kepez Belediyesi´nin bu yıl ilk kez düzenleyeceği ve 100´den fazla yayın evi ile tanınmış pek çok yazarın katılacağı Kepez Kitap Fuarı, 30 Mart´ta kapılarını kitapseverlere açıyor.

Kepez Kitap Fuarı, 29 bin m2 kullanım alanı bulunan Mimar Sinan Kongre Merkezi (MSKM)´nde 30 Mart ve 8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Bu yıl ki teması ?Mimar Sinan´ olan Kepez Kitap Fuarı, okuyucuları, yayın evleri ile Ayşe Kulin, Hasan Ali Topbaş, İclal Aydın, Sinan Yağmur, Kahraman Tazeoğlu, Mete Yarar, Canan Tan ve Vehbi Vakkasoğlu gibi Türkiye´nin tanınmış edebi isimleriyle buluşturacak.

Yazar ve şairlerin imza günlerinin, söyleşilerinin, pek çok kültür ve sanat etkiliğinin olacağı fuara, Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Bilim Üniversitesi destek veriyor. 10 gün sürecek olan fuara, 300 bine yakın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 

Düzenlenecek olan açılış töreninde siz değerli Antalyalıları aramızda görmekten mutluluk duyarız.

TARİH: 30 MART CUMA

SAAT: 14:30

YER: MİMAR SİNAN KONGRE MERKEZİ



MURGEM'E BAŞVURULAR BAŞLADI

ASSİM'DEN ESNAFA ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ

MİNİK DOSTLARI KORUMAK İÇİN EĞİTİM ALDILAR

BARİSTA KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

MURATPAŞA PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

ANTALYA DOĞA VE YÖRÜK ÇALIŞTAYI YAPILDI

MESLEK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞKAN ÖMER İŞLEK'TEN REKOR KİTAP BAĞIŞI

ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ OYUNLA KEŞFEDİYORLAR

KONYAALTI'NDAKİ OKULLAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞ KREŞİ HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu