324379001

KEPEZ´DE BAYRAM DENETİMİ

KEPEZ´DE BAYRAM DENETİMİ

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın, pastane, tatlı imalatı ve satışı yapan işyerleri ile kasapları denetledi.

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde fırın, pastane, tatlı imalatı ve satışı yapan işyerleri ile kasapları denetledi. 

Kurban bayramına sayılı günler kala Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda üretim ve satış yerlerini mercek altına aldı. Zabıta ekipleri, ilçede unlu mamül ve tatlı üretim  imalathaneleri başta olmak üzere, dağıtım ve satış yerlerine gerçekleştirdiği denetimleri sıkılaştırdı. Ekipler, kurban bayramı öncesi ekmek gramajından, imalathanelerin temizliğine, işyeri ruhsatından kaldırım işgaline kadar birçok işyerine denetim gerçekleştirdi.

 İmalathanelerde sıkı denetim

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle tatlı siparişi alan imalathanelerde yaptığı denetimlerde, iş yerlerinde çalışanların ve çalışma alanlarının hijyen kuralları ile gıdaların saklama koşullarının uygunluğunun kontrol etti. Denetimlerde, tatlı ve ekmeklerde kullanılan malzemelerin nitelikleri ve uygunluk dereceleri ile çalışanların sağlık portörlerine dikkat edildi.

Kasaplarda denetlendi

Zabıta ekipleri, Kurban Bayramı´nda sıkça kapısı çalınan kasapları da denetledi. Kasaplarda da çalışanların ve çalışma ortamlarının hijyenine, et ürünlerinin saklama koşullarına ve fiyat etiketi olup olmadığına bakıldı. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, kurallara uymayan işyerlerine uyarı ve cezai işlem uygulanırken, müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmelere de teşekkür edildi.

Mutlu bayram için tedbir

Her yıl olduğu gibi bu bayram süresince de denetimlerin devam edeceğini vurgulayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezlilerin huzurlu bir bayram geçirmeleri için gereken tedbirleri aldıklarını söyledi. Kepezlilerin aldığı ürünlerin daha hijyenik ve sağlıklı koşullarda üretimi konusunda hassasiyet gösterdiklerini belirten Tütüncü, ?Vatandaşların gönül rahatlığıyla güzel bir bayram geçirmesi için zabıta ekiplerimiz gereken özveriyi gösteriyor? dedi.



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu