324379001

KEPEZ´İN YILDIZLARI ŞENLENDİ

KEPEZ´İN YILDIZLARI ŞENLENDİ

Kepez´in Yıldızları´na katılan çocuklar, Turgut Özal Spor Salonu´nda düzenlenen şenlikte coştu.

 

Kepez Belediyesi´nin önce futbol, ardından basketbol ve voleybol kategorilerinde yaptığı ödüllü projesi Kepez´in Yıldızları´na seçilen çocuklar, Turgut Özal Spor Salonu´nda düzenlenen şenlikte coştu. AK Parti Genel Başkanlığı´nın AK Partili belediyeler arasındaki proje yarışmasında ödüllendirdiği, Türkiye Futbol Federasyonu´nun da örnek aldığı Kepez´in Yıldızları Spor ve Eğitim projesi, Kepezli öğrencilerin spor altyapılarına kazandırılmasını sağlıyor.

Tütüncü ailesiyle katıldı

Konser, Kepez Çocuk Çok Sesli Klasik Müzik Orkestrası dinletisi ve Ersin Şov´un yapıldığı şenliğe AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kepez Emniyet Müdürü İlker Ekşi, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, çok sayıda öğrenci velisi ile partililer katıldı. Ev sahibi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şenliğe eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile kızı Zeynep Tütüncü ile birlikte geldi.

Spor toplumsal fayda sağlamalı

Açılış konuşmalarını yapan Milletvekili Köse ile TVF Başkanı Mutlugil, bu projenin önemini ifade ederek, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü´ye teşekkür etti. Konuşmasında belediye olarak sporu spor olsun diye yapmadıklarının altını çizen Başkan Tütüncü, sporun bir toplumsal fayda sağlama aracı olarak gördüklerinin altını çizdi. Bir gelecek endişesiyle hareket ettiklerini anlatan Tütüncü, şehrin imkanlarını şehrin çocuklarına aktarmaya devam ederek, bir gelecek inşa ettiklerini söyledi.

Temel amaç iyi bireyler yetiştirmek

Salondaki velilere seslenen Tütüncü, çocukları uzman antrenörler eşliğinde eğiterek topluma kazandırdıklarını söyledi. Sadece futbol değil, basketbol ve voleybol branşlarıyla da büyük bir heyecan ile spor politikalarını sürdürdüklerini belirten Tütüncü, ?Biz gençlerle birlikte olmak, onları iyi bir insan haline getirmek amacındayız. Temel amacımız bu.? dedi.

Sizi güzel bir gelecek bekliyor

Kepez´in gençlerini Türk sporunun altyapısına kazandırdıklarını vurgulayan Tütüncü, şu şekilde konuştu; ?Göreve geldiğimizde şehrin imkanlarını ölçüsüz bir şekilde spor kulüplerine aktaran ve spor alt yapısına hiç destek verilmeyen bir anlayışla karşılaştık. Her yıl nice imkanları yabancı sporculara döküp saçıyoruz. Biz kendi gençlerimizi alt yapı eğitimine tabi tutmadığımız için bu yapılıyor. Bundan 8 yıl önceki takımımızda spor yapan çocuklardan bir kaçı, bugün altyapı eğitmeni olarak görev alıyor. Şu andaki gençlerimizi de güzel bir gelecek bekliyor. İnsana yapılan yatırım öyle birkaç yılda kendini göstermiyor.?

Kepez spor şehri oldu

Bu projede üstün bir emek ve gayret olduğunu dile getiren Tütüncü, Türkiye´nin esas geleceği olan gençler için bu emeklerin verildiğini söyledi. Şenlikte futbolun yıldızlarına yaptıkları gibi voleybol ve basketbol öğrencilerine de spor malzemesi takdim edeceklerini belirten Tütüncü, ?Bir pazar sabahı bu salon veliler ve siz gençler tarafından doluyorsa, vaat ettiğimiz gibi Kepez, bir spor şehri olmuştur. Bu zamanda A takımında olan gençler, şimdi eğitici oldular.? diye konuştu.



MURGEM'E BAŞVURULAR BAŞLADI

ASSİM'DEN ESNAFA ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ

MİNİK DOSTLARI KORUMAK İÇİN EĞİTİM ALDILAR

BARİSTA KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

MURATPAŞA PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

ANTALYA DOĞA VE YÖRÜK ÇALIŞTAYI YAPILDI

MESLEK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞKAN ÖMER İŞLEK'TEN REKOR KİTAP BAĞIŞI

ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ OYUNLA KEŞFEDİYORLAR

KONYAALTI'NDAKİ OKULLAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞ KREŞİ HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu