324379001

KONYAALTI BİSİKLET TAKIMI SEZONA HAZIR

KONYAALTI BİSİKLET TAKIMI SEZONA HAZIR

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in talimatlarıyla kurulan ve geçen yıl Antalya İl Şampiyonu olan Konyaaltı Belediyesi Bisiklet Takımı, pandemi nedeniyle ara verdikleri antrenmanlara yeniden başladı

Geçtiğimiz yıl Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in talimatıyla kurulan ve aynı yıl içinde de Antalya Bisiklet İl Şampiyonu olan Konyaaltı Belediyesi Bisiklet Takımı, yeni bir şampiyona için hazırlıklara başladı. Başkan Semih Esen, Covid-19 salgınının yoğun olduğu dönemde antrenmanlara ara veren Konyaaltı Belediyesi Bisiklet Takımı’nı ilk idman gününde ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. 
 

DÜNYA SPORCULARI YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ
 

Antrenmanın ilk günü Konyaaltı Belediyesi Bisiklet Takımı’yla bir araya gelen Semih Esen, “Pandemi nedeniyle iptal edilen müsabakaların ilkinin 15 Temmuz günü Kastamonu’da yapılması ihtimali var. Birkaç gün içinde yarışmaya yönelik bilgiler belli olacak.

Yarışmaya hazırlık anlamında Bisiklet Takımı’mız çalışmalarına başladı. Sporcularımızı ziyaret ederek onlara başarı diledim. Onlar Konyaaltı’mızın modern yüzü. Dolayısıyla onları çok seviyoruz. Antalya’nın en güzel yerlerinden biri olan Konyaaltı ilçemizde dünya genelinde çok iyi dereceler yapmış sporcular yetiştirmek için gayret ediyoruz. Dereceli sporcuları buraya transfer etmek değil, altyapıdan yetişmiş sporcuları dünyaya transfer etmek istiyoruz” dedi.
 

SPORCULARIMIZ BİZİ ONURLANDIRACAKTIR
 

Amaçları doğrultusunda bisiklet branşında yatırım yaptıklarını belirten Esen, “Gençlerimizin yatırımların karşılığını çok güzel vereceklerine inanıyoruz. Karşılık demek sadece madalya demek değildir.  Yatırımın karşılığı sporun centilmence yapılması, dostluk bağlarının güçlendirilmesi ve en önemlisi de toplumda efendi, saygı değer ve sorumluluk sahibi bireyler olmak. Sporcularımızın hepsinde bu özellikleri tek tek görüyorum. Başarılar diliyor, onları yetiştiren ailelerine de teşekkür ediyorum. Bizi en güzel derecelerle onurlandıracaklarına inanıyorum” diye konuştu.  
 

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMAK
 

Antrenör Şevket Şimşek ve Koordinatör Mustafa Gencay’ın öncülüğünde 15 Temmuz Şehitleri Anma Bisiklet Yarışı için hazırlıklara başlayan Konyaaltı Belediyesi Bisiklet Takımı’nın hedefi ise Türkiye Bisiklet Şampiyonu olmak. 6 sporcudan oluşan takım, günlük antrenman yaparak hazırlıklarını hızlandırdı.



BAŞKAN MUSTAFA YILMAZ "SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ"

BAŞKAN UYSAL; "AMATÖR SPORLAR SİHİRLİ DEĞNEKTİR"

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

KEPEZLİ ÜÇ YÜZÜCÜDEN YEDİ MADALYA GELDİ

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI DOKUMA-PARKTA

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA YOGA KURSU

MURATPAŞA'NIN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

KEPEZ TEK GOLLE ERKEN KUTLAMAYI KAÇIRDI

MURATPAŞA SULTANLAR LİGİ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

MURATPAŞA'NIN PLAY-OFF GURUBU BELLİ OLDU

E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ'DE BULUŞUYOR

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADI

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu