324379001

KORKUTELİ SANAYİ GÜZELLEŞTİ

KORKUTELİ SANAYİ GÜZELLEŞTİ

Korkuteli Sanayi Sitesi toz ve çamurdan kurtuldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Korkuteli ilçesi Sanayi Sitesi´ni sıcak asfaltla kapladı. Sanayi sitesi toz ve çamurdan kurtuldu.

Antalya genelinde asfaltsız yol bırakmamak için hummalı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli Sanayi Sitesi´nin asfalt çilesine son verdi.

Geçtiğimiz ay sanayi sitesi içerisinde eksik kalan altyapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, kilit taşlarını sökerek, sokakları sıcak asfaltla kapladı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir, çalışmaları denetleyerek, bilgi aldı. Akdemir´e Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Memioğlu, Sanayi Kooperatif Başkanı Lütfü Yapıcı ve çok sayıda sanayi esnafı eşlik etti. 

Sanayi esnafı memnun

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin çalışması sanayi esnafının yüzünü güldürdü. Esnaf Abdi Kaçar, ?Özellikle kışın çok zor durumda kalıyorduk. Yağmur çamur perişan oluyorduk. Büyükşehir Belediyesi sayesinde bu sorunlardan kurtuluyoruz. Başkan Menderes Türel´e çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Ramazan Burnak ise ?Büyükşehir Belediyesinin alt yapı çalışmalarını kısa sürede tamamlaması ve yollarımızı asfaltlaması bizleri çok mutlu etti? dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu