324379001

KÖSE; "VAATLERİMİZ GERÇEKÇİ"

KÖSE;

AK Partili Mustafa Köse; "İstikrarlı bir ekonomi ile her sorun çözülür" dedi.

İstikrarlı bir ekonomi ile her sorunun çözülebileceğini belirten Köse; ?Milletimiz, yaşanan ekonomik kalkınmanın, gelişmenin, piyasadaki canlılığın istikrardan geçtiğini çok iyi gördü? dedi.

AK Parti Milletvekili ve Adayı Mustafa Köse, ve Manavgat İlçe Teşkilatı ile birlikte, Manavgatlı iş adamları, pazarcılar, şoförler, bakkallar ve ziraat odaları ile esnaf kefalet kooperatiflerini, Süt Birliği´ni ziyaret etti.

Esnafın beklenti ve taleplerini dinleyen Köse; toplumun her kesiminde, 1 Kasım seçimlerinden güçlü bir iktidar çıkması yönünde beklenti oluştuğunu söyledi.

Köse, AK Parti´nin emekli, çiftçi, esnaf, genç, işçi, memur her kesimin taleplerine cevap veren bir seçim beyannamesi ile halkın karşısında olduklarını söyledi.

13 yıldır popülist bir yaklaşım içinde olmadıklarını belirten Köse, ?Bugüne kadar halka gerçekçi, yerine getirebileceğimiz vaatlerde bulunduk.

Seçim dönemlerinde oy avcılığı yaparak vaat vermedik. Verdiğimiz sözlerin hepsini gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi aldatan da olmadık, aldanan da olmadık? dedi.

Esnafın taleplerine yönelik en gerçekçi çözüm vaatlerini AK Parti´nin sunduğunu ifade eden Köse; ?7 Haziran seçimlerinden sonra istikrarın önemini toplumun her kesimi tarafından görüldü.

Esnafımızın da 1 Kasım´da AK Parti diyeceğine inanıyorum. Çünkü AK Parti´nin sunduğu istikrarlı büyümeye her kesimin ihtiyacı var. Esnaf bunu bekliyor, piyasalar bunu bekliyor, yatırımcılar bunu bekliyor, Türkiye istikrarı bekliyor? diye konuştu.

AK Parti´nin esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu vurgulayan Köse, şöyle devam etti; ?Esnafımızın talepleri üzerinde bugüne kadar çok çalıştık.

Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti´den önce esnaf ve sanatkarımız, kredi kefalet kooperatiflerinden yüzde 50 faizle kredi kullanıyordu, şimdi bu oran yüzde 5´in altında. Kullanabildiği kredi limitini de 150 bin TL´ye çıkardık. Esnafa düşük faizli kredilerimiz devam edecek? dedi. 

Seçim beyannamesinde yer alan esnaf ve sanatkara yönelik vaatleri de hatırlatan AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, ?Kadın girişimcilere 100 bin liraya kadar 5 yıllık vadeli kredileri için yüzde 85 oranında kefalet imkanı sağlayacağız.

Esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta pirimi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu kaldırıyoruz. Emekli esnafımızdan yapılan kesintiyi de ortadan kaldırıyoruz? şeklinde konuştu.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu