324379001

MELEKLERİMİZİ SEVİYORUZ

MELEKLERİMİZİ SEVİYORUZ

Başkan Tütüncü Down Sendromlu Çocuklarla Buluştu

 

Down sendromluların farkındalık yemeğine katılan Başkan Hakan Tütüncü, ?Down sendromlu kardeşlerimin her biri bizler için melektir. Meleklerimizi çok seviyoruz.? dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği´nin, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle düzenlediği yemeğe katıldı.
 
Başkan Tütüncü, Öğretmenevi Başöğretmen Salonu´nda gerçekleştirilen yemekte down sendromlu bireylerin sevincine ortak oldu. 
Tütüncü, yaptığı konuşmada, şunları söyledi: ?Farkındalık yemeğinde, down sendromlu kardeşlerimin sevincini paylaşmaktan mutlu oldum. Bütün engelli kardeşlerimizi, down sendromlu kardeşlerimi muhabbetle her birini bağrıma basıyorum. Sevgi, engel tanımazmış. Kardeşlik de engel tanımazmış.

Sizlerle birlikte gönülden gönüle bir yol bulmuş ve bulmuş olduğumuz yol üzerinden sizlerle bu yemekte buluştuk. Yeni sosyal projelerle down sendromunu çok daha farklı şekilde topluma anlatacak birlikte bir farkındalığı oluşturacağız. Her zaman down sendromlu kardeşlerimin, derneğinizin, aileleriniz yanındayım. Down sendromlu kardeşlerimin her biri bizler için melektir. Meleklerimizi çok seviyoruz.  Meleklerimizle el ele gönül gönüle geleceğe yürüyeceğiz.?

Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkan Gülcan Ay, katılımından ve desteklerinden dolayı Tütüncü´ye teşekkür etti.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu