324379001

MHP´Lİ AKSOY´DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

MHP´Lİ AKSOY´DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy hafta sonu gerçekleşen seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi; "Sevgili Antalyalı Hemşerilerim; Antalya MHP İl Teşkilatı olarak seçimin başladığı ilk günden bu yana 19 ilçenin tamamında dağ bayır demeden sizlerle bir araya gelerek partimizin seçim taahhütlerini sizlere anlatmaya gayret ettik.

Bu çalışmalar çerçevesinde partimiz mensubu bir milletvekilini TBMM´ye göndererek bizleri onurlandırdınız. Parti olarak her ne kadar beklentilerimiz daha fazla sayıda olsa bile başta küresel güçler ve onların içimizdeki uzantılarının partimize açmış olduğu amansız ve orantısız savaş bu beklentimizin gerçekleşmesini engelledi.

Seçim çalışmalarında ifade ettiğim üzere Liderimizin bilge kimliği ve bilgi birikimi Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bekasının temelidir. Bu noktadan hareketle ülke genelinde elde ettiğimiz başarı MHP´ye karşı kurgulanan tuzakları bertaraf etmiş yıkım ekibinin karşısında güçlü bir şekilde adeta bir denge unsuru olarak varlığını daim etmiştir.

Ülkesine ölümüne sevdalı Milliyetçi Hareket Partililer bu oyunu geçmişte olduğu gibi şimdide bir kez daha bozmuştur. Antalya kendi içinde siyasi parametreleri ve özellikleri olan bir şehirdir. ´Antalya´dan MHP milletvekili dahi çıkaramayacak´ gibi söylentilere en güzel cevabı ülküdaşlarım vermiştir. Allah hepsinden razı olsun.

Daha öncede çok kez ifade ettiğim gibi bu dava gündelik siyasi hesaplar ile eşleştirilmeyecek kadar kutsaldır. Milliyetçi Hareket Fikriyatı sonsuza dek devam edecek ve bu güzel ülkemizin adeta sigortası olarak her daim aziz Türk Milletinin kalbinde var olacaktır.

Cumhur İttifakı için liderimiz Devlet Bahçeli´nin söylediği bütün öngörüler çıkmıştır. Antalyalı hemşerilerimiz bilsinler ki terör örgütü PKK´nın uzantısı HDP´ye barajı geçirmek isteyen küresel güçler ve onların içimizde ki uzantıları diğer yandan MHP´nin baraj altında kalacağını adeta yok olup gideceğini dile getirdiler.

Bir yanda 30 bin şehit vermemize neden olan terör örgütünün siyasi uzantısının barajı geçmesine yönelik adeta küresel çapta kampanyalar yapılırken, diğer yanda terör örgütünün adeta belini kıran yok olup gitmesine neden olmasına koşulsuz destek veren MHP neredeyse seçim kampanyası boyunca yok sayılmıştır.   Anket şirketleri ise nasıl bir akıl tutulması yaşadılar ise MHP´yi adeta yok sayarak onların bu değirmenine su taşıdılar.

Bilmedikleri şey ülkücülerin içindeki vatan sevgisi ve kulaklarını tıkadıkları için duymadıkları ayak sesleriydi. Bu yüzyılın Türklerin yüzyılı olacağını her zaman dile getirdiğimiz bir ortamda Antalyalı hemşerilerime tek tek teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Cumhur ittifakı çerçevesinde denge partisi olan MHP bundan sonra mevcudiyetini çok daha yukarılara taşıyarak milletimin kalbinde olan varlığını çok daha taçlandıracaktır.

MHP kısa hedeflerin küçük siyasi hesap ve beklentilerin odağında bir parti hiç olmamıştır. Bu bakımdan bu süreci yeniden bir araya gelme hasbıhal etme olarak değerlendiriyorum. Partimizin kapısı bütün ülküdaşlarıma ve Milliyetçi Hareket partisine gönül veren dostlarımıza açıktır.

Bize bu süreçte kol kanat geren zorlu bir dönemeci büyük bir başarı ile atlatmamıza neden olan büyük Türk Milletine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizden Allah Razı Olsun. 



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu