324379001

MİLLETVEKİLİ TUBA VURAL ÇOKAL AKSEKİ’DE

MİLLETVEKİLİ TUBA VURAL ÇOKAL AKSEKİ’DE

Akseki’yi ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, yapılacak yatırımlar ve hayata geçirilecek projeler ile 2021 yılının Akseki’nin yılı olacağını söyledi

AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal Akseki’yi ziyaret ederek, Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan ve AK Parti Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu ile bir araya geldi. Akseki Devlet Hastanesi’nde, Başhekim Dr. Burcu Akdere Özener ile toplantı gerçekleştiren Dr. Çokal, hastanenin durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Milletvekili Çokal, poliklinikleri gezerek doktorlar, sağlık çalışanları ve hastalar ile sohbet etti. Çokal Akseki’de her çarşamba kurulan semt pazarını ve Akseki esnaflarını da ziyaret etti. 

YENİ PROJELER BİR BİR HAYATA GEÇİRİLECEK

Akseki Belediyesi’nin bu zamana kadar hayata geçirdiği hizmetleri, yaptıkları çalışmaları ve devam eden projeleri yerinde inceleyen Dr. Tuba Vural Çokal, Belediye Başkanı İbrahim Özkan’dan bilgi aldı. Akseki Belediyesi’nin önemli yatırımlara ve sosyal projelere imza attığını ifade eden Dr. Çokal, “Akseki Belediyesi COVID-19 sürecinde de çok önemli çalışmalar yaptı. İbrahim Başkanımız yaptıkları ve yapacakları projeleri anlattı. Her biri çok önemli ve çok değerli. Biz de elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. Bu yıl yeni projeleri bir bir hayata geçirecekler, biz de bu süreçte onların yanında olacak, hep birlikte Akseki’yi Torosların parlayan yıldızı yapacağız” diye konuştu. 

TARİHİMİZE SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİ 

Akseki Etnografya Müzesi’ni ve Osman Yüksel Serdengeçti’nin doğup büyüdüğü evi ziyaret eden Dr. Tuba Vural Çokal, “Gittiğimiz her yer, ziyaret ettiğimiz her şehir her köy bize tarihimizin, kültürümüzün zenginliğini, büyüklüğünü gösteriyor. Torosların incisi Akseki’miz de tarihin kültürle doğayla harmanlandığı bir yer. Bu tarihe ve kültüre sahip çıkmak, korumak ve tanıtmak hepimizin görevi. Biz bu görevi yerine getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi. 

BAŞKAN ÖZKAN AKSEKİ YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK 

Ziyareti için Milletvekili Çokal’a teşekkür eden Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, “Milletvekilimizin ziyareti bizi mutlu etti. Kendisine çalışmalarımızı, projelerimizi anlattık.” dedi. Akseki’nin yeni yatırımlar ve projeler ile cazibe merkezi haline geleceğini kaydeden Belediye Başkanı İbrahim Özkan şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bu yana ara vermeden çalışıyoruz. Çok önemli hizmetleri hayata geçirdik. COVID-19 süreci ile birlikte sosyal projelere ağırlık verdik. Yeni projelerimizin hazırlıklarını da tamamladık. Özellikle tarihimizi, kültürümüzü koruyacak projelere öncelik verdik”



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu