324379001

MİLLİ TAKIM ANTALYA´DA

MİLLİ TAKIM ANTALYA´DA

A Milli Futbol Takımı´nın Antalya Kampı

 

A Milli Futbol Takımı, İsveç ile 24 Mart Perşembe günü yapacağı özel maçın hazırlıklarını Antalya´da sürdürdü.



A Milli Futbol Takımı, İsveç ile 24 Mart Perşembe günü yapacağı özel maçın hazırlıklarınıAntalya´da sürdürdü.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Serdar Aziz ve Onur Recep Kıvrak katılmadı. Üst solunum yolu enfeksiyonu tedavisi gören Hakan Çalhanoğlu´nun ise kampa yarın dahil olacağı belirtildi.

Antrenmanda futbolcular, koşu ve dar alanda pas çalıştı. Pas çalışmasının ardından futbolcular iki takıma ayrılarak çift kale maç yaptı. Fatih Terim, çalışmayı sık sık durdurarak oyuncularına ikazlarda bulundu.

Antrenmanın sonunda Liselerarası Hentbol Dünya Şampiyonu olan Serik Yükseliş Koleji sporcuları sahaya girerek, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nuri Şahin: "Hedef her turnuvaya katılmak"

Kampa bugün dahil olan Borussia Dortmund´un orta saha oyuncusu Nuri Şahin, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun bir sakatlık döneminden sonra yeniden milli takıma çağrılmanın kendisi için gurur ve onur verici olduğunu söyledi.

Milli takıma döndüğü için mutlu olduğunu kaydeden Nuri, "Benim için güzel bir haber oldu. Hocam her zaman bana güvendi sağ olsun. Hem ekip hem oyuncular olarak inanılmaz bir eleme turu geçirdik. Kötü başlayıp iyi bitirdik. Bundan sonraki hedef her turnuvaya katılabilmek. Avrupa Şampiyonası´nda iyi bir derece elde etmeyi amaçlıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız." diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Orta sahada çok fazla isim var. Şansını nasıl görüyorsun?" şeklindeki sorusuna Nuri Şahin, "Her futbolcu elinden geleni yaparsa milli takıma daha çok katkı sağlayacaktır. Bizim hedefimiz de bu." yanıtını verdi.

 
 


BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu